logo
Imprimir
13-06-2018 | 17:42hs
•+ NOTíCIES

La convocatòria Més Feina de 'la Caixa' ha facilitat 14 contractacions a Girona

Més Feina de "la Caixa" respon a l'estratègia comunitària i de l'entitat de reforçar la lluita contra la pobresa, l'exclusió social i la discriminació, per garantir la igualtat d'oportunitats en l'accés al mercat laboral i aprofitar el potencial de l'economia social en la recuperació econòmica

El primer any de Més Feina de "la Caixa" ha donat com a resultat 14 contractacions laborals a Girona on s'ha desenvolupat un projecte d'Intermedia Girona.

Així mateix, en el marc de la convocatòria de la Fundació Bancària "la Caixa" s'ha impulsat la formació de 48 persones a Girona. A tot Catalunya, s'han aconseguit 131 contractacions i s'ha format un total de 188 persones. En la majoria dels casos es tracta de formació qualificada per mitjà de l'obtenció de carnets professionals oficials que faciliten l'accés a una feina de qualitat.

Aquesta nova convocatòria té com a objectiu seleccionar projectes que afavoreixin la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat en el mercat de treball. Tot això, a través d'entitats socials, centres especials de treball i empreses d'inserció, que faciliten l'accés a la feina a col·lectius en situació o risc d'exclusió social a través d'itineraris integrats personalitzats.

La convocatòria Més Feina de "la Caixa" està cofinançada pel Fons Social Europeu amb 30.576.923 € i per la Fundació Bancària "la Caixa" amb 10.769.309,75 €. Els projectes seleccionats han obtingut un finançament anual d'entre 80.000 i 100.000 € fins a l'any 2023, i inclouen itineraris individualitzats, formació per millorar l'ocupabilitat, prospecció i intermediació laboral, orientació laboral en la recerca activa de feina, i suport i seguiment, tant a la persona com a l'empresa, en el cas d'assolir la inserció.

La Fundació Bancària "la Caixa" va ser designada Organisme Intermedi del Fons Social Europeu, en el marc del qual han desenvolupat aquesta iniciativa que forma part del programa POISES del Fons Social Europeu per a Espanya 2014-2020. POISES és una resposta comunitària dissenyada per promoure la inclusió social i lluitar contra la pobresa i qualsevol forma de discriminació.

 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/72727_laconvocatoriame-feinadelacaixahafacilitat14contractacion-agirona-1.htm