logo
Imprimir
13-06-2018 | 16:04hs
•LA SELVA

L'Embruix de Sant Hilari, de celebració

La festa de la bruixeria del municipi selvatà, que enguany es farà els dies 30 de juny i 1 de juliol, bufa les 10 espelmes

Sant Hilari Sacalm viurà els propers dies 30 de juny i 1 de juliol les seves nits més màgiques i misterioses. Durant aquest cap de setmana, el municipi selvatà acollirà el desè aniversari de l'Embruix, un esdeveniment impulsat per l'Ajuntament amb la col·laboració d'entits del poble que gira al voltant de la bruixeria i les seves llegendes.

El tret de sortida de les activitats tindrà lloc el dissabte a les 10h del matí i fins les 13h, moment en el qual s'organitzarà un taller de circ a la plaça Moragues a càrrec de Diverfesta. A les 11h, Núria Giol i Anna Agulló faran una activitat sobre preparats amb herbes fetilleres de les Guilleries (plaça Gravalosa), mentre que a les 12h l'escriptor David Martí parlarà de bruixes i herbes (també a la plaça Gravalosa. Ja a la tarda, els assistents podran gaudir d'un espectacle de màgia de la mà de Gerard Guiu (a les 17h a la plaça Gravalosa) i d'una nova conferència d'en David Martí (a les 19h a la Sala Noble), mentre que a la nit, concretament a les 21.30h, es farà una de les activitats estrella de la jornada: una ruta boscana teatrelitzada, 'Sàbat de bruixes, guilla que fuig', que sortirà de la plaça Guilleries.

Pel que fa la jornada dominical, aquesta s'iniciarà amb una xeringada de colors i una festa de l'escuma a càrrec d'EDR Festes (a les 12h a la plaça Moragues).

Artesania i mostres

Més enllà de les activitats del programa, l'Embruix també comptarà durant tot el cap de setmana amb una fira artesanal a la plaça Gravalosa. D'altra banda, Can Rovira acollirà del 18 de juny al 5 de juliol una exposició sobre el desè aniversari de l'Embruix, mentre que al Museu Guilleries brindarà una mostra sobre herbes fetilleres i ungüents del 29 de juny al 30 de juliol.

Embruix




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/72715_lembruixde-anthilaridecelebracio-2.htm