logo
Imprimir
11-06-2018 | 17:15hs
•ANDORRA

Medi Ambient i el CENMA organitzen una jornada sobre flora, vegetació i biodiversitat

El director general de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Rossell, farà l’obertura de l’esdeveniment, i per part del CENMA, Benjamin Komac presentarà el grup d’estudi de la flora i la vegetació d’Andorra

El Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat i el Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya de l’Institut d’Estudis Andorrans han organitzat, per al proper dilluns 18 de juny, una jornada sobre Estratègies per a la gestió i la conservació de la flora, la vegetació i la biodiversitat. L’acte, obert a tothom, tindrà lloc a la sala d’actes de Morabanc, a les 16 hores.

El director general de Medi Ambient i Sostenibilitat, Marc Rossell, farà l’obertura de l’esdeveniment, i per part del CENMA, Benjamin Komac presentarà el grup d’estudi de la flora i la vegetació d’Andorra.

Per part del Conservatoire Botanique National des Pyrénées et Midi Pyrénées Gérard Largier oferirà una conferència sobre estratègies de coneixements i conservació de la biodiversitat, organització i sinèrgies entre diferents actors en el cas de França. Posteriorment, la cap d’Unitat de Paisatge Biodiversitat i Avaluació Ambiental del Departament de Medi Ambient, Anna Moles, presentarà l’Estratègia Nacional de la Biodiversitat, i el director d’Agricultura, Landry Riba, exposarà les pràctiques agràries específiques per al manteniment del medi natural. A més, durant la jornada, la investigadora del CENMA Clara Pladevall presentarà el Protocol d’actualització de la Chek-list i llista vermella de la Flora d’Andorra.

Finalment, abans de cloure l’acte es durà a terme una taula rodona sobre Conservació de flora i vegetació als espais naturals protegits, moderada per Andreu Salvat, d’Apren Serveis Ambientals.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/72521_mediambientielcenmaorganitzenunajornada-obrefloravegetacioibiodiver-itat-2.htm