logo
Imprimir
07-06-2018 | 15:05hs
•CULTURA

El Festival Emergent omplirà el Gironès d'arts en viu

L'esdeveniment, que es farà del 28 de juny al 9 de juliol, se celebrarà a Sarrià de Ter, Quart, Cervià de Ter, Vilablareix, Fornells de la Selva i Madremanya

Música, dansa, teatre, humor, màgia, circ... La catorzena edició del Festival Emergent, que se celebrarà del 28 de juny al 9 de juliol, omplirà d'arts en viu la comarca del Gironès. En concret, l'esdeveniment es farà notar de valent als pobles de Sarrià de Ter, Quart, Cervià de Ter, Vilablareix, Fornells de la Selva i Madremanya.

Fidel a la seva filosofia, el festival continuarà apostant un any més pels artistes emergents, especialment els del país. Tots ells compartiran cartell amb altres protagonistes més consolidats, amb l'objectiu final d'oferir una programació multidisciplinària basada en espectacles de petit format i de curta durada.

Segons els organitzadors, aquest model d'activitat fomenta el talent dels artistes, ja que aquests no disposen d'elements externs i això fa que es creï un dinamisme poc usual en festivals d'aquesta índole. Aquest atribut, juntament amb la qualitat de les propostes, esdevenen el tret diferencial de l'Emergent.

Més d'una trentena d'artistes

L'edició d'enguany comptarà amb 33 artistes, els encarregats de portar les arts en viu a les places de cada poble. Els convidats d'aquesta edició són els següents: Gossos, Andrea Motis & Joan Chamorro & Josep Traver, Jorge Luengo, The Sey Sisters, Cris Juanico, Circ Los, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Eduard Canimas, Planeta Impro, Pere Rafart, Judit Neddermann, Mr. Barti, Mazoni, Cia. Zero en Conducta, Victor Branch, Wom Quartet, Circ Pistolet, Sara Terraza & The Blach Sheep, Cia. Vaques, Ju, The Beabox Collective, Duo Leti & Fer, Roger Pistola, Matthew McDaid, Damià Olivella, Leonmanso, Marc Lapuerta, Slow Olou, Guillem Ramisa, Daniel Lumbreras, Maria Villate, Los Flamingos Company i David Julià. Cada nit actuaran 6 artistes de diferents disciplines.

El preu de l'entrada per nit és popular: 8 euros si s'adquireix de manera anticipada en línia o a l'Ajuntament de cada municipi o 12 euros si es compra a la mateixa taquilla. D'altra banda, també es pot adquirir un abonament per 6 dies (40 euros) o per 3 dies (22 euros). Els espectacles pels espectadors menors de 12 anys seran gratuïts.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/72259_elfe-tivalemergentompliraelgirone-dart-enviu-1.htm