logo
Imprimir
23-05-2018 | 14:40hs
•BAIX EMPORDà

Nova campanya gastronòmica 'Primavera de Tapes' a 20 establiments de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró

Preu únic de 3'50 euros amb l'acompanyament de copa de vi, canya de cervesa o aigua

Una vintena d'establiments de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró proposen descobrir, del 25 de maig al 24 de juny, les seves tapes d'autor, en una ruta que proposa als comensals gaudir de tota la creativitat gastronòmica dels cuiners concentrada en aquestes petites, però sorprenents, propostes que gràcies a la seva creativitat, originalitat i combinació de gustos, s'apropen cada dia més a l'alta cuina. Les tapes s'acompanyen d'una copa de vi, canya de cervesa o aigua, i totes són a un preu únic de 3'50 euros. La iniciativa pren el relleu a la primera edició de les jornades gastronòmiques La Cullera i el Bacallà, desenvolupada durant quatre setmanes entre abril i maig a 13 restaurants.
Els establiments participants són: 245, Arnall, Bar Bona, Bon Dia, Can Cargol, D Burguer, Dgust, El Dorado Tapa, El Racó de l'Epi, Frankfurt S'Agaró, TheGrill BB, La Canya, La Tablita, Lizarran, M&B, Pizzeria La Riera, Sushi d'Aro, Tacos y Tequila, Terrassa S'Agaró i Villa Elena. Algunes de les propostes, que d'altres poden trobar-hi els comensals són: remenat de gules amb romesco i ous d'esturió; remenat d'ous amb pernil ibèric, ceba caramel·litzada i espuma de parmesà; coca d'anxoves amb parmesà i pinyons; i formatge fresc amb codony, nous i vinagreta de mel. La campanya és una iniciativa d'ARO impulsa-regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i l'Associació Nit i Dia d'Hoteleria, Restauració i Oci Nocturn del municipi (www.facebook.com/nitidia) i dona continuïtat a Tardor de tapes que es va desenvolupar per primera vegada entre l'octubre i el novembre de 2017 i que enguany tindrà segona edició.

La campanya comparteix protagonisme culinari amb la tercera edició de Xics Gastronòmic · Quinzena Gastronòmica Infantil de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró (xicsgastronomic.com), del 19 de maig al 3 de juny, configurada per una triple proposta: tallers d'alimentació a les escoles de primària i a l'institut de secundària del municipi; un programa activitats familiars, culinàries i esportives; i campanya gastronòmica amb menús infantils a 18 restaurants mitjançant tres possibles models: la ració infantil -mitges racions de la carta habitual dels plats més representatius o d'una selecció-; la selecció del xef -adaptació de l'oferta de la carta més aptes per als infants-; o el menú infantil exclusiu -plats innovadors, diferenciadors de cada establiment, i fins i tot, diferent per a cada dia de la setmana-. Els establiments participants són: Aiguamar-Hotel Planamar, Aradi, Arròs i Peix, BB Grill, Can Bilbo, Can Cargol, Can Poldo-Hotel Costa Brava, Casa Viart, Catalina, Channel, Dgust, El Foc, El Racó de l'Epi, La Dolce Vita, M&B, Pizzeria La Riera, Sa Cova-Hotel NM Suites i Toc de Sol.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/70978_novacampanyaga-tronomicaprimaveradetape-a20e-tabliment-deca-tell-platjadaroi-agaro-1.htm