logo
Imprimir
17-05-2018 | 14:42hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Aquest cap de setmana comença el projecte 'Bàsquet a les places' d'Olot

l projecte s'iniciarà aquest diumenge 20 de maig a la pista de Bonavista i continuarà durant tres diumenges a les places de Sant Miquel, Pla de Dalt i la pista exterior del Pavelló Municipal

Aquest cap de setmana comença el projecte "Bàsquet a les places". El Consorci d'Acció social de la Garrotxa i l'Àrea d'Esport i Lleure de l'Ajuntament d'Olot impulsen aquesta iniciativa que va sorgir d'un grup de joves apassionats al bàsquet. Els nois (jugadors i entrenadors) del Club de Bàsquet Vall d'en Bas volen fer arribar aquest esport al màxim de persones i amb aquest objectiu van començar a treballar per tirar endavant la iniciativa que aquest diumenge comença a ser realitat.

El "Bàsquet a les places" vol unir infants, joves i adults sigui quina sigui la seva procedència al voltant d'aquest esport. Pretén unir a diferents espais de la ciutat persones que comparteixin la passió per l'esport, el bàsquet, la superació i la integració i cohesió social en els espais públics. Per això volen crear vincles vers una pista i una pilota, que els faci unir i compartir una estona de joc com a eix d'unió per una futura relació i poder-se conèixer una mica més. En resum, convertir el bàsquet en una eina integradora, per a millorar la convivència en aquests espais comuns i promoure valors com l'esforç, la disciplina i el treball en equip. Promocionar el bàsquet al carrer, es convertirà, així, en una de les activitats que ens ajudarà a créixer com a persones, a ser tolerants i respectuosos amb l'entorn i davant la diversitat social i cultural. Un altre de les finalitats que persegueix és la promoció del bàsquet i iniciar amb infants i joves els seus conceptes i les seves normes bàsiques per afavorir la destresa i habilitat dels participants.

El projecte s'iniciarà aquest diumenge 20 de maig a la pista de Bonavista i continuarà durant tres diumenges a les places de Sant Miquel, Pla de Dalt i la pista exterior del Pavelló Municipal. L'activitat estarà programada de les 10 a 12 hores i és gratuïta.
 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/70528_aque-tcapde-etmanacomencaelprojecteba-quetale-place-dolot-2.htm