logo
Imprimir
16-05-2018 | 22:49hs
•EL RIPOLLèS

La policia local de Ripoll estrena nou vehicle

Està equipat amb els elements necessaris per realitzar les tasques diàries de control i seguretat

La Policia Local de Ripoll ha adquirit un nou vehicle, un Seat Ateca 1.4 EcoTSI, en substitució del Nissan Qashqai, aprofitant la finalització del període de rènting.

L'adquisició del vehicle també s'ha fet per mitjà d'un contracte de rènting, que tindrà una durada de 4 anys, a través de l'Associació Catalana de Municipis que ha facilitat els tràmits. Passat aquest període l'Ajuntament haurà de decidir s'hi compra el vehicle o inicia un altre rènting.

Amb aquest canvi el cos de policia disposarà d'un cotxe més modern i amb més prestacions que l'anterior i que facilitarà les seves tasques. El nou cotxe també està rotulat seguint la nova normativa del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya", que regula la pintura dels vehicles de la policia, substituint el disseny creat per Miró l'any 1992.

Actualment, la plantilla està integrada per quinze agents i disposa de dos vehicles per desplaçar-se en els diferents serveis que ha desenvolupat.

Una de les prioritats de l'Ajuntament és millorar la seguretat Ciutadana i atendre les demandes que provenen de la ciutadania. És per això, que cal afinar el perfil del servei policial a l'evolució, al creixement, i a la transformació que està patint la població. I és en aquest sentit, que es treballa en la formació dels agents i en la disposició dels recursos suficients per atendre tota aquesta demanda.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/70478_lapolicialocalderipolle-trenanouvehicle-1.htm