logo
Imprimir
16-05-2018 | 18:07hs
•LA SELVA

CaixaBank ha inaugurat l'oficina de nou model Store a Lloret de Mar

L'oficina està oberta al públic de dilluns a dijous de 8.30 a 18.30h i divendres de 8.30 a 14.30h

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, i l'alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, han inaugurat l'oficina Store Lloret de Mar en un acte que va tenir lloc ahir, hi van assistir més de 80 clients. A la inauguració també hi han estat presents el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, i diversos regidors de l'Ajuntament de Balaguer.

A la demarcació de Girona CaixaBank disposa d'11 oficines nou model: tres oficines a Girona, i una oficina a Figueres, Puigcerdà, Sant Feliu de Guíxols, Blanes, Banyoles, Palamós, Olot i Lloret de Mar..

Durant l'acte, l'alcalde, Jaume Dulsat, va agrair a CaixaBank que hagués triat Lloret de Mar per acollir una oficina innovadora com la Store. Jaume Masana, per la seva banda, va destacar que l'objectiu final de la nova oficina és oferir el millor servei als clients de la ciutat.

Les oficines Store representen un nou model d'atenció personal que es va iniciar el 2013. CaixaBank té avui 201 oficines d'aquest model a Espanya, fet que consolida l'entitat com un referent en innovació i en qualitat de servei.

La nova oficina Store Lloret de Mar, situada al Passeig Agustí Font 4, va obrir portes el passat 11 d'abril. Store Lloret de Mar disposa d'una superfície aproximada de 400 m² compta amb 10 empleats i gestiona més de 7.000 clients.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/70444_caixabankhainauguratloficinadenoumodel-torealloretdemar-2.htm