logo
Imprimir
14-05-2018 | 19:45hs
•LA SELVA

Més d'una trentena de persones participen a l'activitat Fem dissabte a Montsoriu!

Des del Consell s'ha facilitat tot el material necessari per a la neteja, com poden ser pinces, rasclets i guants de làtex a tots els voluntaris que participin en aquesta activitat

Més d'una trentena de persones han participat en l'activitat Fem dissabte a Montsoriu!, en el marc de la campanya "Let's Clean Up Europe", que s'emmarca dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. El castell de Montsoriu i el seu entorn ha estat el paratge natural escollit pel Consell Comarcal de la Selva en l'edició d'enguany per dur a terme la campanya "Let's clean up Europe", emmarcada dins l'European Clean Up Day.

Els voluntaris que han participat en aquesta activitat, que s'ha fet aquest dissabte 12 de maig, han anat fins al castell de Montsoriu per fer una neteja del seu entorn, eliminant la brossa abandonada als marges i al camí. A mig matí s'ha fet un esmorzar popular per a tots els participants que ha consistit en un entrepà i una beguda. Un cop arribats a dalt tots els participants han pogut fer una visita guiada al castell.

Les més de trenta persones que no s'han volgut perdre aquesta activitat s'han trobat a coll de Castellar, punt de la pujada al castell de Montsoriu on s'han d'aparcar els vehicles.
Des del Consell s'ha facilitat tot el material necessari per a la neteja, com poden ser pinces, rasclets i guants de làtex a tots els voluntaris que participin en aquesta activitat. Els residus que s'han recollit en el marc d'aquesta activitat els ha gestionat l'empresa de serveis mediambientals Nora SA.

L'European Clean Up Day és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llença de forma incontrolada a la natura i promoure accions.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/70303_me-dunatrentenadeper-one-participenalactivitatfemdi-abteamont-oriu-1.htm