logo
Imprimir
13-05-2018 | 18:01hs
•BAIX EMPORDà

El Doremifa'n Flors floreix els carrers de Calonge

L'esdeveniment ha impregnat el municipi de flors i activitats culturals durant tot el cap de setmana

El municipi de Calonge s'ha vestit aquest cap de setmana de primavera. El municipi baix-empordanès ha celebrat la vuitena edició del Doremifa'n Flors, una festa primaveral que ha omplert el poble no només d'ornaments florals de tot tipus, sinó també d'activitats culturals i de bon ambient.

El punt de partida de les propostes es va iniciar divendres, quan es va procedir a la inauguració de fotografies de comunions de Calonge i Sant Antoni 1974-1999. L'activitat, organitzada pel Club Motor Clàssic Calonge al Castell de Calonge, també va obrir les portes el dissabte i el diumenge.

Dissabte, per la seva banda, va concentrar la majoria de les activitats. A les dotze del migdia es va organitzar un fil musical a càrrec d'alumnes i professors de l'Escola de Música Adrià Sardó, un acte que també va tenir lloc al Castell de Calonge i que va comptar amb la participació de Martina Santana, Georgiana Afetelor, Pilar Elorza, Olga Ballesté, Núria Coma i Ivan Joanals. Mitja hora més tard, a dos quarts d'una, els assistents van poder presenciar a la Plaça de la Concòrdia les anomenades 'Lectures de primavera', unes lectures de textos i poemes relacionats amb aquesta estació de l'any a càrrec de les parelles participants en el programa LECXIT, Lectura per a l'Èxit Educatiu.

També dissabte, però en aquest cas a la tarda, els visitants van poder optar per tres propostes musicals diferents: a les sis, a la plaça Major, la música va sonar des dels balcons mitjançant l'Espai J Band; a les set, va tenir lloc un nou fil musical d'alumnes i professors de l'Escola de Música, que en aquesta ocasió va comptar amb la participació de Kimberly Uribe, Georgiana Afetelor, Héctor Ruiz i Ivan Joanals; i a les vuit, el Castell va aixoplugar les pinzellades musicals a càrrec de Diana Darriba -flauta travessera- i Àngela Guerrero -piano-.

Avui diumenge, finalment, la festivitat ha ballat al ritme de Kambil's Rumba (a la una, Plaça Major); mentre que Litus 3 i Palamós Gospel Choir han actuat a la tarda a l'Olivera d'en Pla i a la Plaça Major, respectivament.

Diverses localitzacions

Calonge s'ha omplert de calor a banda i banda. En aquest sentit, l'edició d'enguany del Doremifa'n Flors ha impregnat d'ambient primaveral diverses localitzacions: la Plaça de la Concòrdia, el Carrer de la Rutlla, l'Olivera d'en Pla, la Plaça de la Doma, l'Església de Sant Martí, la Plaça Major, el Carrec Càcul, el Carrer Major, els Jardins del Castell, la Plaça d'Armes i la Capella del Carme.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/70212_eldoremifanflor-floreixel-carrer-decalonge-2.htm