logo
Imprimir
06-05-2018 | 20:07hs
•CULTURA

La quarta edició de la Mostra de Teatre Amateur de Sant Gregori supera les 960 entrades amb cinc jornades de teatre

La programació teatral a Sant Gregori continua i ho farà el dia 10 de juny amb Joan Pera, el reconegut actor català torna a l'Espai la Pineda per tercera vegada, en aquesta ocasió amb l'obra "Riure és un art"

L'Espai la Pineda de Sant Gregori s'ha convertit un any més en l'escenari de la mostra per on han passat reconegudes companyies de teatre amateur gironines com El Mirall (Blanes), Al Fons a la Dreta (Girona), Grup de Teatre Cassanenc (Cassà de la Selva) i les dues companyies locals, Els Rovellats de Cartellà i Increixendo. Entre els mesos d'abril i de maig, cada dissabte al vespre, s'han representat les obres que aquest any han participat al cicle: Guantanamera; Jo mai, mai; Contents i Enganyats; Toc-Toc i La Cantant Calba.


Enguany hi ha hagut un increment de públic en cada obra i s'han superat les més de 960 entrades. Xifra que situa la mostra a un molt bon nivell d'acollida. La mostra és impulsada per l'Ajuntament de Sant Gregori amb la col·laboració d'Increixendo i compta amb el suport de la Federació Teatral Amateur Gironina i la Diputació de Girona. L'objectiu es continuar acostant el teatre a tothom i crear un hàbit cultural i de reconeixement vers les companyies teatrals amateurs.

Teatre i Gastronomia
En aquesta edició s'ha promocionat la gastronomia local a través de tastets de plats de restaurants o establiments gastronòmics del municipi. En acabar cada obra, a l'exterior del teatre es podien degustar els plats preparats per l'ocasió. La combinació de cultura i gastronomia ha estat molt ben acollida per al públic.

Joves i Teatre
Durant la mostra també s'ha programat una obra especialment pels alumnes de l'Institut Vall de Llémena del municipi de Sant Gregori. L'obra "Emotio" va ser representada per joves alumnes del Centre de Formació Teatral el Galliner al mateix equipament de l'Espai la Pineda. En acabar l'obra es van poder intercanviar impressions i reflexions amb els actors, actrius i els alumnes de l'institut.
Joan Pera a Sant Gregori


La programació teatral a Sant Gregori continua i ho farà el dia 10 de juny amb Joan Pera, el reconegut actor català torna a l'Espai la Pineda per tercera vegada, en aquesta ocasió amb l'obra "Riure és un art". Les entrades ja estan a la venda a la web www.santgregori.cat
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/69681_laquartaediciodelamo-tradeteatreamateurde-antgregori-uperale-960entrade-ambcincjornade-deteatre-1.htm