Imprimir
05-05-2018 | 15:53hs
•ESPORTS

El Girona es desperta del somni europeu amb una derrota contra l'Eibar

Les pretensions europees dels de Machín s'esfumen en encaixar un 1 a 4 contra els bascos

El somni europeu del Girona FC s'ha esvaït pràcticament del tot aquest migdia després de caure amb l'Eibar a Montilivi, amb un 1 a 4. Totes les pretensions europees del Girona passaven per aquest partit contra els bascos, que en el partit d'anada, al desembre, els van endossar un altre 4 a 1.

Els de Machín, a més, tornaven a casa després de tres sortides i d'haver sortit derrotat dels dos darrers enfrontaments a Montilivi, un contra el Betis i l'altre contra l'Espanyol. Amb 9.706 espectadors a les grades i un cel amenaçant, els gironins han hagut de prescindir avui de Maffeo, que va rebre la cinquena groga la setmana passada.

Per la seva banda, l'Eibar ha arribat al partit amb l'objectiu de la permanència aconseguit i havent renovat el tècnic, José Luis Mendilibar fins al 2019 i amb possibilitat d'un any més. La darrera victòria de l'Eibar havia estat fa tres jornades, al RCDE Stadium.

El Girona ha fet una de les seves pitjors arrencades de l'any a Montilivi i, atordit, ha vist com l'Eibar s'estrenava al marcador al minut 9. L'ha marcat Kike García, després de dues errades greus de Mojica. Tot i que els gironins han revifat una mica, el segon gol basc ha arribat al minut 37, amb una rematada de cap també de Kike García a la sortida d'un córner.

Al 55 Aday ha retallat distàncies marcant amb una jugada d'estratègia des d'un córner de Borja García. Portu i Suani han intentat l'empat uns minuts més tard, però no han tingut encert.

Qui sí que ha estat encertat ha estat Jordán, que ha sentenciat el matx amb l'1 a 3 al 80, aprofitant que l'Eibar ha sacat de pressa una falta al mig del camp i s'ha quedat sol davant Bonou. El definitiu 1 a 4 ha arribat al 89, obra d'Inui.

Amb aquesta derrota el Girona confirma la mala ratxa que l'ha fet sumar 5 punts dels últims 24 possibles. Ara toca pensar en el València, el darrer rival dels gironins a Montilivi en la temporada de debut a la màxima categoria.