logo
Imprimir
02-05-2018 | 21:35hs
•LA SELVA

Enric Millo anuncia que les obres de desdoblament de l'N-II en el tram Sils-Maçanet de la Selva finalitzaran a la tardor

El delegat del Govern a Catalunya assenyala que "la reunió que vaig demanar per escrit a l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, se celebrarà el proper 24 de maig, tal i com hem acordat"

El delegat del Govern d'Espanya a Catalunya, Enric Millo, ha anunciat avui que les obres de desdoblament de l'N-II en el tram Sils-Maçanet de la Selva finalitzaran a la tardor. "Abans, però, gairebé amb total seguretat es podrà obrir el tram al trànsit i només quedaran pendents les obres de plantació de vegetació", ha especificat.

Enric Millo ha fet aquestes afirmacions en una roda de premsa que ha ofert a la Subdelegació del Govern a Girona, després de visitar l'evolució de les obres juntament amb el subdelegat del Govern, Juan Manuel Sánchez-Bustamante, el director de l'obra i responsables del Ministeri de Foment. "Avui he pogut comprovar personalment que les obres d'aquest tram, que suposen una inversió total de 24,5 milions d'euros, segueixen el ritme previst", ha assegurat.

D'altra banda, el delegat del Govern a Catalunya ha assenyalat que "la reunió que vaig demanar per escrit a l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, se celebrarà el proper 24 de maig, tal i com hem acordat". "La meva voluntat és que sigui una reunió de treball positiva, on es parli dels projectes de Girona on el Govern d'Espanya hi participa, i que han de repercutir en benefici del conjunt de veïns i veïnes de la ciutat", ha afegit.

En aquest sentit, Enric Millo ha manifestat que "espero que a partir d'aquesta trobada puguem iniciar una nova etapa en què poc a poc anem restaurant la positiva i normal relació que hi ha d'haver entre les dues administracions, perquè la col·laboració i cooperació entre administracions repercuteix en benefici de la ciutadania". "Ara només resta concretar el lloc on es farà la reunió i l'ordre del dia de la mateixa", ha afegit remarcant que "no tinc cap interès ni intenció en fer una reunió per discutir sobre idees polítiques, perquè aquest no és l'objectiu de la trobada".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/69408_enricmilloanunciaquele-obre-dede-doblamentdeln-iieneltram-il-macanetdela-elvafinalitzaranalatardor-1.htm