logo
Imprimir
24-04-2018 | 12:15hs
•ESPORTS

Roses reconeix els millors esportistes de 2017

El proper divendres, 27 d'abril, el Teatre Municipal de Roses celebrarà l'acte de lliurament dels Mèrits Esportius 2017, amb els quals l'Ajuntament de Roses reconeixerà els esportistes de la població que han destacat en diferents competicions durant el passat any. Un total de 17 esportistes de diferents disciplines esportives rebran diploma

L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament fa un seguiment de les trajectòries i resultats tant dels clubs com dels esportistes individuals rosincs, i reconeix anualment aquells que assoleixen resultats remarcables durant l'any o temporada esportiva, fent transcendir el nom de Roses arreu i difonent els valors de l'esport.

Concretament, els esportistes que reben aquest diploma al mèrit esportiu són aquells que han assolit un campionat de Catalunya, o s'han proclamat primers, segons o tercers classificats en campionats a Espanya, Europa, o internacionals.

L'acte de divendres estarà presidit per l'alcaldessa de Roses i el regidor d'Esports, Juan Manuel Fernández i atorgarà un total de 17 diplomes -5 a títol individual i 12 als components de l'equip del Club Esports Lleure i Platja-, que us detallem a continuació.

- LAIA MOYA BLANCH: Bàsquet. Campiona d'Espanya cadet (2017), com a integrant de la selecció catalana de bàsquet

- EDUARD BERTA ALEMANY: Handbol, Bronze al Campionat d'Espanya Infantil (2017), com a seleccionador de la selecció catalana d'handbol.

- LUCAS STRAHODINSKY: Natació. Campió de Catalunya prebenjamí (2017), com a integrant de l'equip de natació del GEN Roses.

- JOAN JORQUERA CALA: Taekwondo. Campió de Catalunya de taekwondo 2017 en la categoria sènior absolut (-58 kg) i campió d'Espanya de Clubs 2017 sènior absolut (-58 kg).

- POL FONT REYERO: Vela (Open Bic). Sotscampió del món sots-13 (2017), com a regatista del GEN Roses.

- RIDUAN EL BASSRI CHAABOUCHI: Futbol Platja. Campió d'Espanya cadet (2017), com a integrant de la selecció catalana de futbol platja i campió de Catalunya cadet (2017) de futbol platja amb l'equip del Club Esports i Lleure Platja de Roses.

- SOLEIMAN BATIS ELASRI: Futbol Platja. Campió d'Espanya cadet (2017), com a integrant de la selecció catalana de futbol platja i campió de Catalunya cadet (2017) de futbol platja amb l'equip del Club Esports i Lleure Platja de Roses.

- SERGI JURADO ORTEGA: Futbol Platja. Campió d'Espanya cadet (2017), com a integrant de la selecció catalana de futbol platja i campió de Catalunya cadet (2017) de futbol platja amb l'equip del Club Esports i Lleure Platja de Roses.

- JAMAL BELFKIR HADULI: Futbol Platja. Campió d'Espanya cadet (2017), com a integrant de la selecció catalana de futbol platja i campió de Catalunya cadet (2017) de futbol platja amb l'equip del Club Esports i Lleure Platja de Roses.

- WAIL BELARBI CHAKIR: Futbol Platja. Campió d'Espanya cadet (2017), com a integrant de la selecció catalana de futbol platja i campió de Catalunya cadet (2017) de futbol platja amb l'equip del Club Esports i Lleure Platja de Roses.

- ADRIÀ SERRA VILA: Futbol Platja. Campió d'Espanya cadet (2017), com a integrant de la selecció catalana de futbol platja i campió de Catalunya cadet (2017) de futbol platja amb l'equip del Club Esports i Lleure Platja de Roses.

- PABLO GONZALEZ ARRIBAS: Futbol Platja. Campió de Catalunya cadet (2017) de futbol platja amb l'equip del Club Esports i Lleure Platja de Roses.

- MARC BORRAS LOPEZ: Futbol Platja. Campió de Catalunya cadet (2017) de futbol platja amb l'equip del Club Esports i Lleure Platja de Roses.

- ROMAN BYLO PETROVICH: Futbol Platja. Campió de Catalunya cadet (2017) de futbol platja amb l'equip del Club Esports i Lleure Platja de Roses.

- MOUSSA CHAATOUF: Futbol Platja. Campió de Catalunya cadet (2017) de futbol platja amb l'equip del Club Esports i Lleure Platja de Roses.

- FRANCISCO BLANCO FERNANDEZ: Futbol Platja. Campió de Catalunya cadet (2017) de futbol platja amb l'equip del Club Esports i Lleure Platja de Roses.

- DANIEL HARO FERNANDEZ: Futbol Platja. Campió de Catalunya cadet (2017) de futbol platja com a entrenador de l'equip del Club Esports i Lleure Platja de Roses.
 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/68770_ro-e-reconeixel-millor-e-porti-te-de2017-1.htm