logo
Imprimir
24-04-2018 | 11:59hs
•+ NOTíCIES

Cloenda de la tercera edició de Al Gironès llegim!, amb un concert gratuït d'en Josep Tero a Cassà de la Selva

El proper dia 27 d'abril es celebrarà, l'acte de cloenda de la tercera edició de Al Gironès llegim!

Aquesta cloenda es celebrarà a Can Trinxeria de Cassà de la Selva, amb un espectacle de Josep Tero, que amb el nom D'un mateix mar, ens portarà per l'obra de diverses poetesses catalanes i d'altres indrets de la Mediterrània.

L'espectacle tindrà lloc a les vuit del vespre i és d'entrada lliure.

Amb Al Gironès llegim!, el Consell Comarcal del Gironès i catorze ajuntaments de la comarca, a més del Servei Comarcal de Català del Consorci per a la Normalització Lingüística, reuneixen sota un mateix nom més de 80 activitats de foment de la lectura.

Els ajuntaments participants són: Bescanó, Cassà de la Selva, Celrà, Cervià de Ter, Fornells de la Selva, Llagostera, Madremanya, Quart, Salt, Sant Gregori, Sant Julià de Ramis-Medinyà, Sant Martí de llémena, Sarrià de Ter i Vilablareix.

Lectures de llibres, caminades literàries, vermuts de lletres, exposicions, contes infantils, jocs, música, entre moltes més activitats, s'han pogut gaudir des del primer cap de setmana de febrer fins a la Diada de Sant Jordi. Totes aquestes activitats s'han desenvolupat en equipament municipals, principalment biblioteques i aules de lectura, però també en escoles, auditoris o fins i tot en espais naturals.

Amb aquesta difusió conjunta es vol donar més visibilitat a totes aquestes accions, potenciar-ne la creació de noves, al mateix temps que s'incentiva la mobilitat de públic d'un municipi a l'altre, partint de la idea que la lectura és un dels pilars bàsics, si no el més important, que sustenta la cultura en tota societat.

Enguany, aquesta edició ha estat dedicada a l'any Europeu del Patrimoni Cultural, i adherida al programa que per aquesta efemèride ha creat la Generalitat de Catalunya, per la qual cosa moltes de les activitats programades estaven relacionades amb aquesta temàtica.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/68767_cloendadelaterceraediciodealgirone-llegimambunconcertgratuitdenjo-epteroaca-adela-elva-2.htm