logo
Imprimir
23-04-2018 | 11:13hs
•LA GARROTXA

Molta participació a la XXII Trobada de Motos Antigues a Sant Joan les Fonts

Amb prop d'un centenar de motocicletes la diada va esdevenir un acte festiu i clarament participatiu

Aquest diumenge 22 d'abril, Sant Joan les Fonts va acollir l'edició XXII de la Trobada de Motos Antigues, una activitat organitzada per l'Ajuntament i que ja s'ha consolidat com a un referent per als amants de les motos a Catalunya i a l'Estat. Amb prop d'un centenar de motocicletes la diada va esdevenir un acte festiu i clarament participatiu.

Des de l'inici de les inscripcions, a les vuit del matí, tot tipus de motos antigues van aplegar-se a l'Avinguda Cisteller, mentre els curiosos observaven l'espectacle i els propietaris intercanviaven opinions, mostrant orgullosos les seves màquines, moltes de les quals estaven restaurades fins a l'últim detall. De motos n'hi havia de totes les èpoques, marques i cilindrada, i van lluir-se per tota la comarca, amb la ruta prevista, gaudint dels nostres paisatges, acompanyats d'un dia d'allò més primaveral.

En finalitzar el recorregut es va celebrar un dinar de germanor al Restaurant el Grèvol, on el jurat va entregar un obsequi a cada participant i es va premiar amb els millors trofeus els guanyadors:

El 1r premi va ser per Joan Casademont amb una moto BMW model R75 amb sidecar del 1949.

El 2n premi se'l va endur una Ariel d'Aleix Rierola, del 1930.

El 3r premiat va ser Josep Ametller amb una moto BSA M2 del 1938.

El 4t premiat se'l va endur una Nimbus del 37 d'Alfons Gornal

L'organització fa una valoració molt positiva de la jornada, que es consolida com la major concentració de motos antigues de la comarca de la Garrotxa, i un clar referent a tot Catalunya. Els membres de l'organització també destaquen la col·laboració dels ajuntaments per on va passar el recorregut, i especialment als de Les Planes i la Vall d'en Bas per la seva implicació i compromís any rere any.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/68645_moltaparticipacioalaxxiitrobadademoto-antigue-a-antjoanle-font--2.htm