logo
Imprimir
18-04-2018 | 19:52hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

ORIENTOLOT, la cursa d'orientació per alumnes de 1r d'ESO d'Olot i comarca

Cada grup, format per entre 8 i 9 alumnes de diferents centres acompanyats d'un monitor o monitora del cicle formatiu en activitats físiques de l'Escola Pia, han de trobar el màxim nombre de fites marcades en un mapa

Aquest dimecres 18 d'abril al matí, els alumnes de 1r d'ESO dels 7 centres d'educació secundària obligatòria de la comarca participen de l'ORIENTOLOT. Una cursa en grups per la ciutat que consisteix a anar trobant fites utilitzant un mapa i l'enginy col·lectiu, amb l'objectiu de donar a conèixer les curses d'orientació.

La cursa ha sortit del camp de futbol del Morrot a ¾ de 10 del matí. Cada grup, format per entre 8 i 9 alumnes de diferents centres acompanyats d'un monitor o monitora del cicle formatiu en activitats físiques de l'Escola Pia, han de trobar el màxim nombre de fites marcades en un mapa. El recorregut finalitza altra vegada al camp de futbol i no pretén ser una competició sinó posar en valor el treball en grup, la presa ràpida de decisions, la imaginació i el consens entre totes i tots, afavorint les relacions personals i promovent una actitud favorable cap a la pràctica de l'activitat física no només com a mitjà, sinó també com a fi en ell mateix. Per tant, l'objectiu no és la competició, sinó que l'important és trobar el màxim nombre de fites i passar-s'ho bé.

522 alumnes participen avui de l'Orientolot que està organitzat de manera conjunta per l'Escola Pia, l'Institut Municipal d'Esports i Lleure de l'Ajuntament d'Olot, el Consell Esportiu de la Garrotxa i l'Institut Municipal d'Educació i Joventut (IME). I compta amb la col·laboració de l'associació esportiva Gastant Keks i dels i les professores d'Educació Física de tots els centres de secundària de la comarca.
 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/68354_orientolotlacur-adorientacioperalumne-de1rde-odoloticomarca-2.htm