logo
Imprimir
16-04-2018 | 12:40hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

La celebració Sant Jordi a Olot canvia aquest any d'ubicació amb motiu de les obres del Firal

Les parades de llibres i roses s'instal·laran des de davant de l'església de Sant Esteve fins a la plaça del Carme

Enguany, Sant Jordi canvia d'ubicació amb motiu de les obres del Firal. Les parades de venda de llibres i roses, així com les activitats programades tindran lloc al centre de la ciutat des de Sant Esteve fins a la plaça del Carme, mentre que el mercat del dilluns es realitzarà al lloc habitual dels últims mesos: entre el Firalet, la plaça Balmes i carrers adjacents. "Serà un Sant Jordi amb molta activitat, ja que a més dels actes que s'organitzen amb motiu d'aquesta diada cal afegir-hi l'ambient d'un dilluns de mercat" ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda.

De les 9 del matí a les 8 del vespre es podran comprar llibres i roses a les parades ubicades a Sant Esteve, plaça Major, carrer Major i fins a la plaça del Carme. Paral·lelament, entitats i empreses organitzen activitats per amenitzar la jornada. De 9.30 a 12.30 hores a la plaça del Teatre, alumnes de l'Escola Cor de Maria d'Olot portaran a terme la lectura de diferents textos. A la tarda, a partir de les 17 hores i a la plaça del Carme, alumnes del CFGS d'Educació Infantil de l'IES Montsacopa representaran la "Llegenda de Sant Jordi" i a les 18 hores a la Biblioteca Marià Vayreda es podrà gaudir de l'espectacle familiar "Comando Impro: operació llibres" a càrrec de Teatre Impro. Tot seguit, a les 18.30 hores a la plaça Campdenmàs es portarà a terme el "Gran Dictat Popular" organitzat pel Servei de Català d'Olot – la Garrotxa i a la finalització, el sorteig de la campanya "Paraules amables" a càrrec del Servei de Català i de l'Associació de Comerciants d'Olot. A les 19 hores a la plaça del Carme, alumnes del CFGS d'Educació Infantil de l'IES Montsacopa representaran "Un Sant Jordi diferent" i a les 20 hores a la plaça d'Esteve Ferrer com a clausura de la jornada, la colla Els Xerrics realitzaran una actuació de castells. Al llarg de tot el dia, Ràdio Olot a la plaça Major i Olot Televisió a la plaça del Carme emetran en directe.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/68067_lacelebracio-antjordiaolotcanviaaque-tanydubicacioambmotiudele-obre-delfiral-2.htm