logo
Imprimir
14-04-2018 | 13:52hs
•ACTUALITAT GIRONA

ExpoJove supera els 9.000 visitants amb una xifra rècord

Un total de 9.012 persones entre joves i pares han vingut al saló essent aquesta la millor edició dels últims anys

La 13a edició del saló ExpoJove ha aglutinat un total de 9.012 visitants entre joves, pares, tutors i professors que han vingut a buscar assessorament sobre formació, ocupació i emprenedoria a la Fira de Girona. La directora de la Fira de Girona, Coralí Cunyat, afirma que "aquesta edició ha batut rècords d'assistència i per nosaltres és una satisfacció comprovar que ens consolidem com a saló de referència en l'àmbit de la formació i educació".

"Hem detectat que estan entrant centres que escullen l'ExpoJove com a saló preferent", afegeix la directora. Enguany el saló ha obert un dia més que en l'edició anterior i ha allargat l'horari obrint divendres a la tarda i dissabte al matí perquè els pares poguessin venir amb els seus fills i formar part del procés de tria i assessorament, així com per venir de públic a les xerrades programades fora de l'horari escolar. "Divendres tarda i dissabte al matí, el perfil d'assistents busca una informació més específica, personalitzada i de qualitat", esmenta.

Una de les noves activitats que han tingut més èxit ha estat l'exposició i lliurament dels Premis Projectes Finalistes MediaMarkt Girona Tech Jove'18, en la que han participat 39 escoles del territori amb alumnes de 3er i 4rt d'ESO. "Estem molt sorpresos i satisfets de la qualitat dels projectes presentats, destacant alguns de molt originals i treballats a través de l'aplicació de les noves tecnologies", comenta Cunyat, "ens ha semblat molt interessant que els joves es plantegin preguntes sobre els avantatges de la tecnologia, però també sobre les afectacions negatives en la vida quotidiana de les persones". Les dues escoles guardonades van ser l'institut Sant Elm de Tossa de Mar i l'institut de Pineda de Mar, que van rebre un taló valorat en més de 1.000 euros per bescanviar per productes tecnològics cadascuna.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/67980_expojove-uperael-9000vi-itant-ambunaxifrarecord-1.htm