logo
Imprimir
13-04-2018 | 17:27hs
•ALT EMPORDà

Presenten a Figueres el llibre de José Luis Torres 'Memorias de un cuatrienio. La prensa como testigo'

Entre el públic assistent s'hi podia veure una pluralitat social i política, alcaldes, exalcaldes, regidors i representants de diferents grups polítics (C's, Pdecat, PP i PSC), circumstància que reflecteix la transversalitat de l'autor

Aquest dijous 12 d’abril, a la sala d’actes, plena a vessar, de la Biblioteca Carles Fages de Climent de Figueres, ha tingut lloc la presentació del llibre de José Luis Torres “Memorias de un cuatrienio. La prensa como testigo”.

L’acte ha estat presentat per l’alcaldessa de Figueres, sra. Marta Felip, qui ha dedicat elogis a l’autor en fer referència a la seva activitat de culte articulista i coneixedor de la ciutat. En relació al llibre ha posat un èmfasi especial en la peculiaritat de les memòries per estar, tal i com figura en el subtítol, basades en la recerca a l’hemeroteca i degudament contrastades, circumstància que les fa “singulars”. L’altre presentador era Josep Ma Bernils, qui va fer una glossa de l’autor en qualitat de periodista que havia tractat les notícies des de l’objectivitat en el període polític tractat en el llibre. Per la seva part, José Luis Torres, va recordar alguns dels debats originats en aquella legislatura i va explicar quins havien estat els motius per publicar el llibre “des de la subjectivitat més propera a l’objectivitat”.

Entre el públic assistent s’hi podia veure una pluralitat social i política, alcaldes, exalcaldes, regidors i representants de diferents grups polítics (C’s, Pdecat, PP i PSC), circumstància que reflecteix la transversalitat de l’autor.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/67936_pre-entenafiguere-elllibredejo-elui-torre-memoria-deuncuatrieniolapren-acomote-tigo-2.htm