logo
Imprimir
10-04-2018 | 14:49hs
•ESPORTS

Els Reconeixements a les Joves Promeses de l'Esport Gironí premien l'equip de salvament 'SOS Sant Joan'

L'acte, celebrat a l'Auditori de Girona, ha comptat amb la presència del secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, i el representant territorial de l'Esport, Josep Pujols

L'acte s'ha celebrat aquest passat dilluns 9 d'abril al Palau de Congressos-Auditori de Girona, on l'alcalde del municipi, Joan Espona ha aXcompanyat les nedadores per celebrar aquest reconeixement.

La quarta edició de l'acte de reconeixement ha fet un homenatge a 125 esportistes de 21 modalitats, entre les quals destaquem l'equip santjoanenc de Salvament i Socorrisme, integrat per Núria Payola, Mireia Lucena, Berta Vidal i Estel Raset, que han rebut el Reconeixement Joves Promeses de l'Esport Gironí 2017 com a campiones d'Espanya en la classificació per Clubs Júnior femenina general. I la nedadora Núria Payola, integrant del SOS Sant Joan que també ha estat guardonada a títol individual com a jove promesa per haver quedat campiona d'Europa.

La idea d'aquests premis busca reconèixer les joves promeses de l'esport gironí, d'entre 14 i 18 anys, a títol individual i per equips en esports col·lectius, que hagin guanyat una final catalana o hagin fet podi en una competició superior, o bé hagin guanyat en categoria absoluta en tornejos federats.

L'acte, celebrat a l'Auditori de Girona, ha comptat amb la presència del secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, i el representant territorial de l'Esport, Josep Pujols. L'alcalde de Sant Joan les Fonts, Joan Espona, ha acompanyat les joves esportistes a l'acte d'homenatge i destaca la importància de rebre aquest guardó, un fet que demostra el gran compromís, implicació i talent destacable en l'esport català per part de les nedadores, celebrant que hagin rebut aquest merescut reconeixement, que s'ha formalitzat mitjançant un diploma i un trofeu amb el nom de la persona guanyadora i l'any de concessió.

 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/67617_el-reconeixement-ale-jove-prome-e-dele-portgironipremienlequipde-alvament-o-antjoan-1.htm