logo
Imprimir
05-04-2018 | 23:11hs
•ALT EMPORDà

Llançà proposa un abril ple d'activitats relacionades amb l'Enoturisme

Aquest mes d'abril es consolidarà, per cinquè any consecutiu, com el mes del vi a Llançà i la Costa Brava a causa del fet que es celebra el Vívid, el gran festival del vi de la Costa Brava amb moltes activitats relacionades amb l'enoturisme a la província de Girona

És en aquest sentit que, a Llançà, aprofitant la celebració del Festival Vívid proposem tota una sèrie d'activitats relacionades en posar el valor del nostre vi i evidentment, el nostre territori.
L'activitat inaugural tindrà lloc el proper diumenge 8 d'abril amb un "Wine & Beach, Enoruta pel Camí de Ronda de Llançà". Cal dir que l'activitat ja està complerta des de fa dues setmanes!

Aquesta activitat donarà pas a altres propostes com l'enocaiac (sortides en caiac pel nostre litoral amb tast de vins del nostre territori), Enosenderisme per Mar d'Amunt (Sortida tranquil·la de senderisme amb degustació de vins a les Vinyes d'HugasDeBatlle a Colera) i el Music & Wine & Escamarlà de Llançà que tindrà lloc al Passeig Marítim de Llançà.

Les principals novetats respecte a activitats seran:

El concert acústic amb tast de vins ecològics que es realitzarà la Casa de l'Abat de la mà dels fundadors del projecte Ecoturisme Empordà.

Pack d'especial Vívid del dissabte 28 d'abril a càrrec de les empreses de Llançà membres del Club de la Ruta del Vi DO Empordà- Costa Brava.

Un "Enosenderisme" al Parc Natural de Cap de Creus per acabar degustant els vins del Celler Gelamà a Vilajuïga.

Un passeig familiar guiat per les cales de Llançà amb tast de vins a les platges més autèntiques del nostre litoral.

Un tast de la dieta mediterrània a la Vinyes del Celles d'HugasDeBatlle.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/67314_llancapropo-aunabrilpledactivitat-relacionade-amblenoturi-me-3.htm