logo
Imprimir
27-03-2018 | 17:37hs
•SALUT

L'Estadi de Vilatenim de Figueres acollirà demà la inauguració del MICFootball més gran de la història

Els juvenils del Málaga CF i la UE Llagostera disputaran el partit inaugural

L'Estadi de Vilatenim de Figueres acollirà aquest dimecres la inauguració de la 18a edic ió del MICMediterranean Internacional Cup. El partit inaugural enfrontarà els equips juvenils del Málaga CF i la UE Llagostera-Costa Brava, en un torneig que arriba aquest any a la majoria d'edat i reunirà més equips i participants que mai.

L'acte inaugural començarà a les 6 de la tarda amb una desfilada amb els abanderats de tots els equips participants a ritme de batucada. Després es durà a terme un gran ball a peu de gespa amb més de 400 persones en acció a càrrec del grup de ball figuerenc Dance Me.

La jornada servirà per homenatjar el que fou director de futbol base del Málaga CF, Josep Manel Casanova, mort l'any el passat 2017. Durant el descans del partit, es farà entrega de la 7a edició del Premi Dani Montesinos, un concurs de periodisme esportiu que intenta promocionar joves talents i commemorar la figura d'aquest periodista que va morir el 2012 en un accident de trànsit.

El MIC 18 augmenta les seves xifres
En aquesta edició, el MIC augmenta considerablement les seves xifres. Es disputaran més 900 partits amb 372 equips participants provinents de 42 països dels 5 continents. Aquest any debuten països com Corea del Sud, Nigèria, Hongria, Xile i Turquia. El torneig comptarà amb més de 7.000 participants distribuïts en 47 terrenys de joc. També s'introdueixen tres categories més: Cadets de primer any, Infantils de primer any i Aleví-Infantil de la categoria femenina.

El MIC consolida el bàsquet
El MICBasketball es realitzarà per segon any consecutiu, del 29 de març fins a l'1 d'abril, coincidint amb el torneig de futbol base, consolidant-se així dins del MIC. Aquesta edició acollirà 10 categories, masculines i femenines: U18, U16, U15, U14, U13 i U12. Es disputaran 492 partits en 18 pavellons de basquetbol a les comarques gironines. Hi prendran part més de 1.500 jugadors de 112 equips de de 10 països del món.

Sis anys del MIC Integra
MICSports sempre ha tingut un interès per poder organitzar competicions o esdeveniments esportius que ofereixin l'oportunitat de la pràctica esportiva a persones amb algun tipus de discapacitat. És per això que, amb la col·laboració de CaixaBank, se celebra la 6a edició del MICIntegra. Una competició d'un dia dirigida a equips formats per a esportistes amb alguna discapacitat. Aquest any es realitzarà el divendres 30 d'abril a Vidreres. Hi haurà 19 equips de futbol i 5 de bàsquet, procedents de les 4 províncies catalanes.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/66673_le-tadidevilatenimdefiguere-acollirademalainauguraciodelmicfootballme-grandelahi-toria-2.htm