logo
Imprimir
27-03-2018 | 16:22hs
•EL RIPOLLèS

L'associació municipal de Voluntaris de Protecció Civil de Ripoll ha fet pública la seva memòria d'activitats 2017

La memòria recull com es fa cada any, el resum de les actuacions desenvolupades al llarg de l'any

Durant el 2017 s'han realitzat un total de 125 serveis, que equivalen a 2834 hores amb un total de 631 presències de persones voluntàries.

Per tipologia de serveis destaquen actuacions com retirar nius de vespa asiàtica en llocs de perill per a les persones, fins a intervenció en nevades, accidents, ventades, simulacre d'accident al tren cremallera de Vall de Núria conjuntament amb Bombers de la Generalitat i SEM, activitats de formació per als propis voluntaris, xerrades preventives a la gent gran i escoles, i el gran gruix correspon a actuacions de suport a tot tipus d'activitats socials, ciutadanes i esportives especialment a Ripoll però també a altres municipis dels voltants que sol·liciten els serveis del voluntariat en situacions o activitats excepcionals. També destaquen serveis de vigilància i prevenció antiincendis a les zones forestals dels municipis vinculats a l'ADF Catllar Montgrony, durant els mesos en què s'activen els plans de risc d'incendi.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/66655_la-ociaciomunicipaldevoluntari-deprotecciocivilderipollhafetpublicala-evamemoriadactivitat-2017-2.htm