logo
Imprimir
23-03-2018 | 19:07hs
•LA SELVA

El V Torneig de Farners (TDF) de Santa Coloma de Farners es celebrarà del 30 de març a l'1 d'abril

Se celebrarà els dies 30 i 31 de març i 1 d'abril als pavellons dels Saioners i de la Nòria, a Santa Coloma de Farners

El Club Bàsquet Farners, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners, el Consell Comarcal de la Selva, la Diputació de Girona, la Federació Catalana de Basquetbol i la Generalitat de Catalunya, organitza la cinquena edició del Torneig de Farners en la categoria cadet (U15), que se celebrarà els dies 30 i 31 de març i 1 d'abril als pavellons dels Saioners i de la Nòria, a Santa Coloma de Farners. Aquesta tarda l'ha presentat en roda de premsa el director del torneig i responsable de l'àrea tècnica del Club Bàsquet Farners, Miki Uribe, juntament amb l'alcalde de Santa Coloma de Farners, Joan Martí, i el regidor d'Esports, Jordi Sitjà.

Aquest torneig s'ha consolidat com a referència en aquesta categoria, per la participació de nombrosos equips amb presència a la lliga ACB. En categoria masculina participaran al torneig el Joventut de Badalona, el València, Manresa, Zaragoza, Estudiantes, Bilbao, Cornellà, Bàsquet Girona, Askatuak, SES, Maresme i CB Farners. I en categoria femenina: València, Mataró, Joviat, Maresme, Cassanenc, Vilafant i CB Farners.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/66376_elvtorneigdefarner-tdfde-antacolomadefarner-e-celebraradel30demarcal1dabril-2.htm