logo
Imprimir
22-03-2018 | 19:11hs
•BAIX EMPORDà

El Palau Firal acull la cinquena edició d'Expohàbitat, la fira de l'habitatge i els serveis relacionats amb la vivenda

Una quarantena d'expositors participen en aquesta mostra que tindrà lloc al Palau Firal de Sant Antoni

El Palau Firal de Sant Antoni acull aquest cap de setmana la cinquena edició d'Expohàbitat. Després de l'èxit de l'edició 2017, i escoltant la petició de la major part dels expositors que apostaven perquè aquesta fira fos anual en lloc de cada dos anys, la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa una nova edició d'aquest esdeveniment que vol ser un punt de trobada de tots els serveis vinculats a la llar.

Enguany la fira obrirà el dissabte 24 i diumenge 25 de març de les 10 del matí a les 8 del vespre i els visitants hi podran trobar 40 empreses que ofereixen serveis i productes relacionats amb la llar, des de serveis de lloguer i gestió immobiliària, jardineria, reformes, piscines, fins a mobiliari i decoració, entre d'altres.

A banda de les empreses expositores, durant els dos dies d'Expohàbitat també s'han organitzat diverses activitats complementàries. Així, dissabte tindrà lloc una xerrada sobre el compostatge casolà, a càrrec de Diana Lledó, una sobre energies renovables i alternatives, a càrrec de l'ambientòleg Jofre de Febrer i una tercera sobre les cooperatives de treball que oferirà l'Ateneu Cooperatiu Terres de Girona.

Diumenge les activitats continuaran amb una xerrada sobre noves tecnologies per a les immobiliàries, a càrrec d'Albert Miravet de l'empresa Geosupport, un taller sobre jardins verticals amb Marc Montoliu i una altra sobre els nous agents immobiliaris, a càrrec de Michel Paschoud de l'empresa Easybrava. Tancarà el cicle de xerrades la cooperativa Sostre Cívic, que explicarà què són i com funcionen les cooperatives d'habitatge.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/66280_elpalaufiralaculllacinquenaediciodexpohabitatlafiradelhabitatgeiel-ervei-relacionat-amblavivenda-2.htm