logo
Imprimir
21-03-2018 | 16:50hs
•BAIX EMPORDà

Distintius de qualitat turística per a les platges, l'oficina de turisme i la policia local de Platja d'Aro

El cos platjarenc és el primer del Baix Empordà reconegut amb l'acreditació SICTED

El Consell Comarcal del Baix Empordà ha lliurat aquest matí els distintius en Qualitat Turística en Destinació SICTED a les platges, l'oficina de turisme i la policia local de Castell-Platja d'Aro. És la primera vegada que un cos policial de la comarca del Baix Empordà rep l'acreditació d'aquest pla de qualitat que treballa per la millora contínua dels serveis per als visitants.

La regidora de Turisme a l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró, Imma Gelabert, destaca que a més de renovar els segells de qualitat de l'oficina de turisme i tres platges del municipi -la Platja Gran, sa Conca i la cala Rovira-, enguany també s'ha distingit la tasca de la policia local de cara al turisme, una feina que busca que el visitant se senti còmode i el més ben atès possible quan s'adreça als agents.

"Com a municipi, realment és molt positiu que la policia tingui com a reclam també la qualitat turística, és senyal que les coses es fan bé", apunta l'edil.

Els distintius s'han entregat aquest matí al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, en un acte presidit pel president del Consell Comarcal del Baix Empordà, Joan Català. En total s'han entregat distincions a 62 empreses i entitats adherides al Pla de Qualitat Turística en Destinació, de sectors com les platges, les oficines de restauració, museus, centres d'interès o establiments de restauració i d'allotjament, que han superat les auditories corresponents a l'any 2017.

El SICTED està actualment implantat a 189 destinacions de l'Estat espanyol i compta amb més de 8.500 empreses adherides distingides.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/66165_di-tintiu-dequalitatturi-ticaperale-platge-loficinadeturi-meilapolicialocaldeplatjadaro-2.htm