logo
Imprimir
19-03-2018 | 15:03hs
•+ NOTíCIES

CaixaBank es converteix en el primer banc espanyol amb un servei d'assessorament digital

"Smart Money" és una solució fàcil i ràpida que permet obtenir recomanacions personalitzades i gestionar les seves inversions des de la mateixa plataforma digital del banc

CaixaBank ha llançat el primer servei d'assessorament digital en inversions que està integrat en la seva banca online, l'Smart Money. Aquest nou servei permet a qualsevol client obtenir recomanacions d'inversió personalitzades i gestionar les seves inversions des de la mateixa plataforma del banc, amb els avantatges que proporciona la digitalització: major eficiència, agilitat i rapidesa.

Smart Money ofereix als clients la possibilitat d'accedir a diferents mercats i actius a través de carteres gestionades, amb una inversió mínima de 1.000 euros i un cost des de 6 euros anuals.
Aquesta iniciativa combina funcionalitats senzilles i atractives per a l'usuari juntament amb la potent solució tecnològica per a la gestió discrecional de carteres de CaixaBank. De fet, suposa una ampliació de l'oferta que el banc té en aquest tipus de servei.

Per utilitzar-ho, els clients han de respondre a unes preguntes que serveixen per, en uns de pocs passos, analitzar la seva situació personal. Immediatament, l'usuari rep la recomanació més adequada als seus objectius i tolerància al risc i, a continuació, ja pot accedir a contractar la cartera de fons. El servei d'inversió, totalment online i conforme als requisits de la nova normativa MIFID II, està vehiculat a través d'uns nous fons creats específicament per formar les carteres Smart Money.

Procés simple, ràpid i experiència d'usuari
Per a la posada en marxa del nou servei, CaixaBank ha realitzat enquestes i focus group amb més de 200 usuaris, en un procés de co-creació amb l'aplicació de tècniques de design-thinking que ha permès definir les diferents funcionalitats i validar l'experiència d'usuari.

El resultat és un servei simple, modern i usable, que inclou:

Qüestionari al client: es realitzen una sèrie de preguntes per analitzar la situació personal del client, els seus objectius i la seva tolerància al risc.

Recomanació: mostrarà la seva recomanació, d'acord amb la seva tolerància al risc i la cartera més adequada al seu perfil, així com dues alternatives més de menor risc. Per a cada cartera, el client podrà consultar el llistat de productes que la componen i escenaris futurs esperats.

Contractació: el client selecciona la cartera i procedeix a la seva contractació.

Seguiment: una vegada realitzada la contractació, el client pot fer seguiment de la cartera a través de la seva home banking.

Lideratge en fons d'inversió i en gestió de carteres
CaixaBank, entitat presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, és actualment líder en fons d'inversió a Espanya, amb un patrimoni gestionat a través de la seva gestora de 44.896 milions d'euros en fons propis i una quota del 16,71%, a 28 de febrer, segons les dades que publica Inverco.
El 2017, CaixaBank ha crescut un 108,6% en carteres de gestió discrecional, àmbit on també és líder, amb 15.000 milions en patrimoni sota gestió. És un format d'inversió que permet una reacció més àgil davant els canvis a l'entorn de mercat, una major diversificació de les posicions i una major transparència en els costos, entre altres avantatges.

Smart Money també és Now
Aquest nou servei, està inclòs dins el concepte Now, que engloba productes i serveis innovadors de CaixaBank que faciliten als clients contractar a través de canals digitals de forma immediata.
L'entitat va llançar aquesta iniciativa per agrupar tots els serveis digitals de l'entitat sota un mateix concepte. Són serveis Now tots aquells creats per CaixaBank per ajudar a gestionar l'economia personal de forma fàcil i immediata.

CaixaBank, líder en innovació
CaixaBank està considerada com un dels líders en innovació en serveis financers a nivell mundial, donada la seva forta posició en banca mòbil i banca online.
El 2017, l'entitat va rebre el premi The Banker, publicació del Grup Financial Times, al Millor Projecte Tecnològic de l'Any pel llançament del xatbot d'imaginBank. Així mateix, la revista Global Finance va premiar CaixaBank com a Millor Banc Digital a Espanya, Millor Banc Digital d'Europa Occidental 2017 i Millor Banc del Món en Social Media 2017




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/65898_caixabanke-converteixenelprimerbance-panyolambun-erveida-e-oramentdigital-2.htm