logo
Imprimir
19-03-2018 | 11:59hs
•+ NOTíCIES

Més de 200 participants al concurs de retrats de l'Espai Gironès amb motiu del Dia del Pare

Els guanyadors són una família de Cassà de la Selva que s'endú un cap de setmana al Parc Warner de Madrid

El divertit concurs de retrats que l'Espai Gironès va organitzar dissabte a la recerca de superherois per sumar-se a la celebració del Dia del Pare ha tingut una gran resposta. Hi van participar més de 200 pares i fills i filles de diferents municipis de les comarques gironines . Val a dir que molts pares van manifestar la seva satisfacció pel fet que era la primera vegada que dibuixaven després de molt de temps de no fer-ho. Els guanyadors són Pau Hidalgo Costa i el seu fill de 5 anys Àlex, de Cassà de la Selva, que s'han endut un cap de setmana per a quatre persones al Parc Warner de Madrid.

El concurs de dibuixos es va dur a terme dissabte a l'Espai Petits del Centre Comercial. Hi podien participar tots els pares amb fills o filles d'entre 4 i 12 anys. S'havien de seure l'un davant de l'altre i durant deu minuts cadascun havia de fer un retrat de l'altre com si fos un superheroi. Només es podia participar una vegada, amb un dibuix.
Després, un jurat format per nens va ser l'encarregat d'escollir els millors dibuixos i, per tant, els guanyadors del concurs.

El premi inclou les entrades al parc Warner de Madrid de dissabte i diumenge amb el dinar inclòs per a quatre persones , dos adults i dos nens d'entre 4 i 12 anys; el viatge en TGV des de Girona; i l'estada de divendres i dissabte en un hotel de Madrid. El viatge s'haurà de fer entre el 19 de març i el 31 de maig ( excepte del 30/3 al 1/4 i del 27/4 al 29/4).
 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/65868_me-de200participant-alconcur-deretrat-dele-paigirone-ambmotiudeldiadelpare-1.htm