logo
Imprimir
13-03-2018 | 12:57hs
•LA SELVA

El Consell Comarcal de la Selva organitza una xerrada a Vidreres en el marc dels actes del Dia de la Dona

L'alcalde, Jordi Camps, i la regidora de Benestar Social han intervingut a l'inici de l'acte

Coincidint amb el Dia de la Dona, i tal com ja s'ha fet en altres edicions amb diversos municipis, aquest any la població de Vidreres ha organitzat una xerrada: "Les dones en la publicitat", a càrrec de la Dra. Antonia Dorado, psicòloga del SIAD la Selva. L'alcalde de Vidreres, Jordi Camps, ha estat l'encarregat de donar la benvinguda a tots els assistents. En el marc d'aquest acte també s'ha fet la lectura del manifest institucional. A l'acte hi ha assistit més d'una seixantena de persones que no han volgut deixar de participar en la commemoració dels actes del Dia Internacional de les Dones.

El Consell Comarcal de la Selva ha celebrat el Dia de la Dona amb dues jornades que s'han celebrat el dia 8 de març, a Santa Coloma de Farners i a Vidreres, i el dia 9 de març, a El Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners, respectivament.

En l'edició d'aquest any, i coincidint amb el Dia de la Dona, s'ha celebrat una sessió matinal amb la presentació de la nova organització del SIAD la Selva, a càrrec de la doctora Antonia Dorado, psicòloga del SIAD la Selva. A les dotze del migdia s'ha fet l'acte central amb una conferència a càrrec de la doctora Anna Maria Pla Boix, professora de dret constitucional a la Facultat de Dret de la Universitat de Girona i membre de la Comissió d'Igualtat d'aquesta universitat. La cloenda de la jornada matinal s'ha fet la lectura del manifest institucional.

L'acte del matí del Dia de la Dona, que s'han fet a la biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners, ha comptat amb la participació del president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, i el conseller d'Atenció a les Persones, Pere Garriga.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/65395_elcon-ellcomarcaldela-elvaorganitzaunaxerradaavidrere-enelmarcdel-acte-deldiadeladona-1.htm