logo
Imprimir
12-03-2018 | 15:03hs
•LA SELVA

Reunió amb les alcaldesses i els alcaldes del Ter Brugent

El president de l'ens selvatà, Salvador Balliu, ha explicat que l'objectiu és donar continuïtat als projectes iniciats des del Consorci Ter Brugent

Les alcaldesses i els alcaldes del Ter Brugent han celebrat una reunió amb el president de l'ens selvatà, Salvador Balliu, i diversos tècnics del Consell Comarcal de la Selva per tractar sobre l'estat de la liquidació del Consorci Ter Brugent i les actuacions del Consell Comarcal al territori.

Aquesta reunió, que s'ha fet aquest dilluns 12 de març, s'emmarca en les trobades que s'estan realitzant des de la dissolució del Consorci Ter Brugent amb caràcter previ a la celebració trimestral del Consell d'Alcaldes de la Selva.

El president de l'ens selvatà, Salvador Balliu, ha explicat que l'objectiu és donar continuïtat als projectes iniciats des del Consorci Ter Brugent. En aquest sentit, Balliu ha destacat que a més de donar continuïtat als projectes iniciats, cal atendre degudament les necessitats d'aquest territori en relació amb els serveis i competències del Consell Comarcal, i generar nous projectes, especialment en els àmbits de la dinamització econòmica, la turística i de l'ocupació, àmbits en els quals incidia específicament el Consorci.

A la sessió d'aquest dilluns, que s'ha fet a l'Arxiu Comarcal de la Selva, hi han participat les alcaldesses d'Amer, Maria Rosa Vila; Anglès, Àstrid Desset i Susqueda, Eva Viñolas; i els alcaldes de la Cellera de Ter, David Sarsanedes, el de Sant Julià de Llor i Bonmatí, Marc Garcia i el d'Osor, Joan Pla. També hi ha participat el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu i diversos tècnics del Consell Comarcal de la Selva
 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/65309_reunioamble-alcalde-e-iel-alcalde-delterbrugent-1.htm