logo
Imprimir
12-03-2018 | 10:19hs
•+ NOTíCIES

CaixaBank finança al grup hoteler gironí Med Playa per millorar les seves instal·lacions

Med Playa és una de les principals cadenes hoteleres de l'Estat i compta amb establiments a la Costa Brava, el Maresme, la Costa Daurada, la Costa Blanca, la Costa del Sol i la Costa del Mar Negre de Bulgària

CaixaBank finançarà els projectes de reforma de dos hotels del grup gironí Med Playa que s'ha marcat com a objectiu la millora de la qualitat de la seva oferta als turistes que visiten els seus establiments. L'operació permetrà que la divisió hotelera pugui afrontar les rehabilitacions dels hotels Calypso, de Salou, i Rio Park, de Benidorm.

L'hotel Calypso, ubicat a 300 metres de la platja en el centre neuràlgic de Salou, va obrir les seves portes fa més de 30 anys. Disposa de 525 habitacions i dues zones de piscines, a la planta baixa i a la terrassa. La inversió permetrà la rehabilitació integral d'un edifici de 6 plantes amb un total de 276 habitacions i corresponents passadissos, accessos, halls i banys i zones comunes.

Per la seva banda l'Hotel Rio Park de Benidorm té 465 habitacions distribuïdes en 12 plantes. La primera rehabilitació es durà a terme aquest hivern i millorarà 5 plantes, el que suposa un total 170 habitacions amb els seus passadissos i accessos. La segona obra es portarà a terme l'hivern que ve i comportarà la remodelació de les 7 plantes restants i les piscines, deixant l'hotel íntegrament reformat.

No és la primera vegada que CaixaBank col·labora amb el grup hoteler Med Playa. L'any 2015 l'entitat bancària va finançar la compra de l'Hotel Flamingo Oasis de Benidorm per part del grup hoteler, que tot i que en aquell moment ja gestionava l'hotel, només posseïa el 25% de les seves accions.

Med Playa és una cadena hotelera amb seus a Girona i a Benidorm (Alacant), especialitzada en la gestió d'establiments turístics situats a la costa. Fundada el 1967 a la Costa Brava, la seva expansió es va iniciar per Benidorm i va continuar per la Costa del Sol, Salou i el Maresme amb la compra de diversos hotels ja construïts, entre ells l'històric Hotel Pez Espada de Torremolinos (Màlaga). L'any 2017 va celebrar el seu 50è aniversari.

Els establiments de Med Playa estan situats a la Costa Brava (Hotel Monterrey, Aparthotel Sant Eloi i Aparthotel Esmeraldas), Maresme (Hotel Santa Mónica), Costa Daurada (Hotel Calypso i Hotel Pirámide Oasis), Costa Blanca (Hotel Agir, Hotel Regente, Hotel Riudor, Hotel Río Park i Hotel Flamingo Oasis), Costa del Sol (Hotel Bali, Hotel Pez Espada, Hotel Riviera i Hotel Balmoral) i costa del Mar Negre de Bulgària (Hotel Bella Vista).

Aquesta operació s'afegeix a altres actuacions iniciades en diversos càmpings i hotels de la Costa Daurada amb l'objectiu de millorar la qualitat de la seva oferta.

Aposta pel sector turístic i hoteler amb CaixaBank Hotels & Tourism

CaixaBank ha reafirmat la seva aposta pel sector turístic i hoteler amb el llançament de CaixaBank Hotels & Tourism, una línia de negoci creada per a consolidar el lideratge de l'entitat en el mercat turístic a través d'un nou model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers que s'articula mitjançant un nou servei especialitzat. L'objectiu d'aquesta iniciativa és oferir a les empreses d'aquest sector l'atenció personalitzada que necessiten amb la creació d'un equip de 30 professionals que ofereixen a cada client un servei de valor afegit, basat en l'excel·lència, qualitat i proximitat.

CaixaBank, presidida per Jordi Gual i dirigida pel conseller delegat Gonzalo Gortázar, és l'entitat de referència en el sector turístic amb una cartera de més de 14.000 clients i 5.000 milions d'euros de volum de negoci. A més, sota la marca CaixaBank Hotels & Tourism, l'entitat preveu un creixement del 20% en el seu volum de negoci en el seu primer any d'activitat. Actualment, dos de cada tres hotels són clients de CaixaBank, fet que representa més del 63% del total d'aquest col·lectiu.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/65268_caixabankfinancaalgruphotelergironimedplayapermillorarle-eve-in-tallacion--1.htm