logo
Imprimir
09-03-2018 | 15:51hs
•LLEIDA

Visita a la Paeria d’alumnes francesos que estan d’intercanvi amb l’Escola Sant Jaume-Les Heures

La tinent d’alcalde Montse Parra els ha donat la benvinguda i els ha convidat a gaudir de la ciutat

Una trentena d'alumnes de les Escoles Sant Jaume-Les Heures i de Sant Josep de Prada de Conflent han visitat aquest divendres la Paeria amb motiu de l'intercanvi que estan fent aquestes dues escoles. La tinent d'alcalde Montse Parra i la regidora d'Educació, Rosa Maria Salmerón, els han donat la benvinguda i els han convidat a gaudir de la ciutat. Parra els ha explicat alguns espais i elements de l'edifici, com la Morra (antiga presó ubicada al soterrani), el retaule de la Verge dels Paers o l'escut amb la flor de lis.

Parra ha incidit en la importància d'aquest tipus d'intercanvi, que enriqueixen la trajectòria educativa dels alumnes. La directora de l'Escola Sant Jaume-Les Heures, Antonieta Aldabó, ha comentat que fa 16 anys que realitzen aquest programa d'intercanvi de proximitat, amb estudiants de 5è de primària a 3r d'ESO. En aquesta ocasió, han vingut una quarantena d'estudiants francesos, que des de dimecres i fins demà, participaran en les diferents activitats lúdiques, culturals i esportives que els ha preparat.

La regidora marta Gispert també ha assistit a la recepció que s'ha fet als alumnes al saló de Sessions de la Paeria.
 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/65143_vi-itaalapaeriadalumne-france-o-quee-tandintercanviamble-cola-antjaume-le-heure--1.htm