logo
Imprimir
09-03-2018 | 15:39hs
•TURISME

L'Alcalde de Castelló d'Empúries es reuneix amb el vicepresident de l'ADAC alemany , en el marc de la Fira ITB de Berlín

En el decurs de la Fira, l'Alcalde també va mantenir una trobada amb el director de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Sr. Octavi Bono, durant la qual van poder tractar temes d'especial interès per la nostra destinació turística de Castelló i Empuriabrava

Dimecres passat l'alcalde de Castelló d'Empúries, Sr. Salvi Güell, va ser convidat pel vicepresident de l'ADAC alemany, Sr. Kurt Heinen, per assistir a la presentació de l'estudi i informe anual que edita aquesta associació.

L'estudi va ser presentat en el marc de la Fira ITB de Berlín i contempla totes les valoracions i recomanacions respecte a les destinacions turístiques i moviments que realitzaran els seus associats durant el 2018. Aquest estudi de l'ADAC és el més exhaustiu i el respecten els seus 20 milions de socis. Ho reben sempre abans de preparar i organitzar les seves vacances.

Acte seguit de la presentació el vicepresident, el director de turisme de l'ADAC i el delegat de l'ADAC per Espanya i Portugal varen tenir una reunió amb l'alcalde de Castelló d'Empúries, el qual va exposar el potencial turístic del nostre municipi i tot el que pot oferir als socis de l'ADAC, amb el qual hi ha un lligam molt estret a nivell turístic i nàutic. Arrel de la reunió mantinguda aquests directius de l'ADAC han decidit visitar-nos el proper mes de juny.

L'ADAC, el principal real automòbil club d'aquest país, ofereix serveis ben diferents des del món de la nàutica fins a agències de viatges, assegurances... Aquest club ofereix als seus associats i als alemanys en general informació turística molt detallada sobre destinacions: mapes, guies, llibres, revistes, informació sobre l'estat de les platges i la mar o suggeriments de destins. A més, també presten un complet servei de protecció i ajuda al soci, amb estacions pròpies d'auxili i ajuda a tota Europa, entre elles una a Barcelona.

En el decurs de la Fira, l'Alcalde també va mantenir una trobada amb el director de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Sr. Octavi Bono, durant la qual van poder tractar temes d'especial interès per la nostra destinació turística de Castelló i Empuriabrava.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/65138_lalcaldedeca-tellodempurie-e-reuneixambelvicepre-identdeladacalemanyenelmarcdelafiraitbdeberlin-2.htm