logo
Imprimir
09-03-2018 | 12:55hs
•CATALUNYA

Els CDR inicien una campanya contra l'empresari que va criticar a Torrent

"Voto perquè aneu a la presó", va dir durant la jornada organitzada pel Cercle de Directius de Parla Alemanya del Cercle Eqüestre

El dimarts passat, el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent va assistir a un col·loqui amb empresaris alemanys, i la reacció d'algun d'ells no va agradar a Torrent. "Jo voto perquè aneu a la presó", va assegurar un dels presents, molt enfadat amb el procés i els líders independentistes. La reacció d'aquest empresari alemany no va ser l'única en contra de Torrent. De fet, el malestar va anar in crescendo després que el president del Parlament parlés de "presos polítics a l'Estat espanyol".

Tres dies després de l'acte celebrat a Barcelona i organitzat pel Cercle de Directius de Parla Alemanya del Cercle Eqüestre, les reaccions d'alguns dels empresaris alemanys encara fan mal a les files independentistes. Concretament, els CDR (Comitès de Defensa de la República) estan impulsant una campanya de desprestigi contra l'empresari alemany que va assegurar que els líders del procés haurien d'estar a la presó.

Ja sigui a través de les xarxes socials, articles d'opinió o dels mitjans de comunicació favorables al procés, s'ha engegat una iniciativa que consisteix a criticar a l'empresari i a tots aquells que van aplaudir la seva intervenció. Una actitud que certament xoca amb tot el pregona l'independentisme -defensa de la llibertat d'expressió- i que es va materialitzar pel fet de no compartir la seva ideologia i fins i tot, pel fet de no ser espanyols.

L'afirmació polèmica que ha encès al separatisme ha tapat el contingut real de la intervenció de l'empresari alemany. Si bé va assegurar que desitjava l'empresonament d'alguns líders independentistes, l'empresari va parlar de la fuga d'empreses de Catalunya i de l'enfonsament de l'economia. Una denúncia que, dit de passada, és totalment objectiva. No obstant, l'únic interès dels CDR era quedar-se amb la polèmica i obviar el context i els arguments de l'empresari alemany.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/65104_el-cdrinicienunacampanyacontralempre-ariquevacriticaratorrent-1.htm