logo
Imprimir
01-03-2018 | 20:43hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Les trobades dels pressupostos participatius d'Olot aquest dissabte al barri de Les Fonts i a Sant Roc

A partir de les 10h del matí al barri de Les Fonts i a les 4h de la tarda a Sant Roc, participa de la trobada d'aquest dissabte per decidir les propostes de millora d'Olot

El casal de Les Fonts acollirà aquest dissabte 3 de març la primera de les trobades dels pressupostos participatius. A les 10h del matí començarà la trobada on els veïns i veïnes debatran què li fa falta al barri. A les 4h de la tarda al casal de Sant Roc serà el torn dels residents a aquest barri que proposaran noves accions de millora.

Les trobades dels pressupostos participatius d'Olot continuaran el dissabte 17 de març amb una nova reunió, en aquest cas al barri de Bonavista (a partir de les 10h del matí al casal de l'Associació de Veïns). L'objectiu de les trobades és que les veïnes i veïns puguin debatre quines actuacions d'entre les quals s'han proposat troben més prioritàries, sobre com millorar-les, o fer-les més transversals per a tota la zona, perquè beneficiïn al màxim de població, o fins i tot per la ciutat. D'aquestes reunions n'han de sortir la llista de propostes que passaran a validació tècnica (s'avaluarà la viabilitat de les propostes i s'assignarà un pressupost) i posteriorment es sotmetran a votació. 5 de maig començarà el període de votacions que durarà fins al dia 20 del mateix mes. Podran votar, totes les persones empadronades als barris de Batet, Bonavista, Les Fonts, Pequín i Sant Roc i que siguin majors de 16 anys.

Sant Roc, Pequín, Bonavista, Les Fonts i Batet són els sectors d'Olot que aquest any participen dels primers Pressupostos Participatius d'Olot. L'Ajuntament d'Olot impulsa aquest projecte amb la finalitat que les veïnes i els veïns decideixin a què s'ha de dedicar una part del pressupost municipal (100.000 euros cada any). Al 2019 i 2020 es faran a la resta de zones de la ciutat a excepció del Nucli Vell i Sant Miquel, amb un procés participatiu propi.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/64448_le-trobade-del-pre-upo-to-participatiu-dolotaque-tdi-abtealbarridele-font-ia-antroc-2.htm