logo
Imprimir
27-02-2018 | 19:25hs
•LA GARROTXA

Gran participació a la rua de Carnaval de Sant Joan les Fonts

La Colla Santjoanenca va ser la responsable d'obrir la rua

El passat dissabte, dia 24 de febrer, es va dur a terme la rua de Carnaval amb la que es tanca la celebració d'aquesta festa a la nostra comarca. 9 colles i més de 450 persones desfilant van omplir de llum i color els carrers centrals del nucli de Sant Joan les Fonts.

Durant tota la jornada va destacar el bon ambient entre el públic i les comparses. La celebració ja va iniciar-se al matí amb el Carnaval infantil i la crema del Rei Carnestoltes, tot seguit va tenir lloc el tradicional dinar popular organitzat per la colla S'tokats, i a les cinc de la tarda l'acte central, presentat per la companyia local de teatre "Tres Colades", la gran rua de carrosses.

La Colla Santjoanenca va ser la responsable d'obrir la rua. En acabar la desfilada es va donar inici al sopar de fi de festa on van assistir algunes de les colles que desfilaven durant la tarda. Es van fer parlaments d'agraïment, per part de l'alcalde, Joan Espona, així com també els representants de la Colla Santjoanenca i d'altres colles assistents. Es va fer lliurament d'uns detalls a les colles participants a la rua i un detall a la Colla Santjoanenca i la Penya S'tokats de Sant Joan les Fonts.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/64232_granparticipacioalaruadecarnavalde-antjoanle-font--2.htm