logo
Imprimir
15-02-2018 | 16:27hs
•PLA DE L'ESTANY

L'Ajuntament de Banyoles inverteix 4.000€ en repintar la senyalització de carrers de la ciutat

Fa 4 mesos, l'octubre del 2017, es va programar l'última tongada de repintada de senyalització horitzontal

Tal i com programa regularment l'Ajuntament de Banyoles, durant aquests últims dies ha repintat la senyalització horitzontal de diferents carrers de la ciutat amb un cost de 4.000 euros. Concretament, s'ha repintat tot el passeig Mas Riera i el passatge doctor Fleming. A més, s'han pintat la línia mitgera de l'avinguda de la Farga, l'estop de l'encreuament de l'avinguda de la Indústria amb el carrer Baldiri Reixach, el pas de vianants entre els carrers Formiga i Baldiri Reixach, la doble contínua a l'encreuament entre els carrers Remei i mossèn Constans, la zona del semàfor de la carretera de Camós o la placeta del carrer Sardana.

Per altra banda, s'han fet petites actuacions de pintura al carrer Balmes, al carrer Lluís Companys, a la plaça Doctor Rovira i al carrer Mas Famada. Una altra línia d'actuacions, en aquest cas en pintura groga i no blanca, ha estat repintar guals en 9 punts de la ciutat, un aparcament per a persones amb discapacitat i repintar l'aparcament de l'autobús escolar a l'escola Camins.

L'última tongada de repintada de senyalització horitzontal va ser fa tot just 4 mesos, l'octubre del 2017. En aquesta última tongada es va repintar la zona del Pla de l'Ametller, la plaça de la Pau, els passos de vianants de l'avinguda de la Farga, el carrer de Mata i algunes altres petites actuacions sol·licitades pels veïns. En total l'Ajuntament de Banyoles va invertir 8.000 euros en aquestes actuacions.

Els últims anys s'han repintat la senyalització horitzontal del carrer de la Sardana i els passejos Dalmau, Gaudí, Lluís Marià Vidal, Darder i Magdalena Aulina...




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/63240_lajuntamentdebanyole-inverteix4000eurenrepintarla-enyalitzaciodecarrer-delaciutat-1.htm