logo
Imprimir
14-02-2018 | 16:36hs
•EL RIPOLLèS

Neix l'Univers Jove, la fira d'ensenyament i ocupació del Ripollès

El certamen tindrà 50 estands i s'espera la visita de més de 600 estudiants del Ripollès i de les comarques veïnes

Feia tres anys que el Saló de l'Ensenyament del Ripollès havia esdevingut un referent dins de l'àmbit de la formació, i de fet, ja es considerava la tercera fira d'ensenyament més gran de Catalunya. Aquesta iniciativa, impulsada pel Consell Comarcal del Ripollès, l'Ajuntament de Ripoll i l'Associació Leader Ripollès Ges Bisaura, tindrà continuat però ho farà sota el nom d'Univers Jove i posant èmfasi en l'oferta formativa, laboral, les demostracions en directe, l'orientació i l'atenció personalitzada. En definitiva, l'Univers Jove serà una eina més per potenciar les capacitats personals i professionals dels joves, i també, per contribuir al seu arrelament al territori.

L'Univers Jove, que es farà el dimarts 20 de febrer (10-14h) al Pavelló Poliesportiu de Ripoll, estarà formada per una cinquantena d'estands, és a dir, quinze estands més que en l'edició de l'any passat. De fet, s'espera que hi siguin presents les principals universitats del país: UAB, Barcelona, Girona, Lleida o la Pompeu Fabra. També està previst que hi hagi un augment dels assistents. I és que enguany s'espera la visita de més de 600 estudiants de les comarques del Ripollès, Osona, la Garrotxa i de la Cerdanya.

L'èxit del Saló de l'Ensenyament del Ripollès també s'explicava per la realització de demostracions de tot tipus. Una tendència que es mantindrà durant la celebració de l'Univers Jove, ja que s'hi realitzaran demostracions musicals, de robòtica, esportives, de perruqueria i massatge, i també es faran tastes gastronòmics. Paral·lelament, a l'escenari s'hi duran a terme contínuament píndoles formatives relacionades amb estudis tecnològics, administratius, científics, la vida universitària o l'aprenentatge d'idiomes.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/63134_neixluniver-jovelafiraden-enyamentiocupaciodelripolle--2.htm