logo
Imprimir
13-02-2018 | 18:02hs
•BESALú, VILA COMTAL

Besalú clourà el febrer amb quatre apostes culturals

La vila comtal organitzarà tallers d'escriptura, projeccions cinematogràfiques o la 23a edició dels premis literaris Ramon Vidal

La vila comtal de Besalú clourà el mes de febrer apostant fort per la cultura a través de quatre activitats que uniran els besaluencs amb la literatura o el cinema. La primera d'aquestes propostes arribarà el dijous 22 de febrer, quan el Bressol d'Emprenedoria de Besalú impulsarà el segon taller d'escriptura "La novel·la històrica, claus per interpretar-la", a càrrec de l'escriptor i periodista, Martí Gironell. L'activitat, que ja es va fer el passat dia 8 de febrer, s'iniciarà a partir de dos quarts de vuit del vespre i s'acabarà a dos quarts de deu de la nit.

Sense deixar de banda l'àmbit literari, Besalú acollirà l'endemà, el divendres 23 de febrer, la presentació del llibre "El Pirata Octavi desembarca a Besalú", un acte que es realitzarà a la Sala d'Actes de l'Ajuntament i que servirà per donar a conèixer, en primícia, el segon llibre del famós pirata. La presentació es farà a les set de la tarda i servirà perquè el famós pirata es pugui retrobar amb els seus amics de nou Repte, l'Enric Guardiola i en Sergi Cicujano.

I dels llibres al setè art. Dissabte, el Teatre Cal Tronc esdevindrà una de les parades del Cicle Gaudí de Cinema amb la projecció del film "La Llamada". En aquesta ocasió, l'activitat es farà al vespre, a dos quarts de deu.

Finalment, el diumenge, dia 23 de febrer, el municipi garrotxí celebrarà la cloenda i el lliurament del certamen literari Ramon Vidal, que enguany arriben a la seva 23 edició. El concurs, organitzat per l'Associació Cultural Tallaferro, abaixarà el teló a les sis de la tarda a Cal Tronc.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/63056_be-aluclouraelfebrerambquatreapo-te-cultural--4.htm