logo
Imprimir
12-02-2018 | 15:13hs
•+ NOTíCIES

Sessions de cinema ideades per a famílies amb nadons a l'Espai Gironès

També s'han programat als Odeón Multicines del Centre Comercial matinals de cinema el diumenge 25 de febrer i el 25 de març, a les 12h

Sessions de cinema ideades per a famílies amb nadons de fins a tres anys, és la novedosa proposta que es posarà en marxa a l'Espai Gironès. Les sessions es duran a terme als Odeón Multicines un dimarts al mes, el 27 de febrer i el 20 de març, a les 11h. El preu de l'entrada serà de dos euros i per cada nadó podran assistir-hi un màxim de dos adults. La pel·lícula que es projectarà s'escollirà abans, per votació, a través del Facebook de l'Espai Gironès. A més, la sala estarà ambientada per acollir nadons, amb més llum i més càlida.

Per altra banda, el diumenge 25 de febrer i el 25 de març, a les 12h, es duran a terme matinals de cinema al Centre Comercial. En aquest cas les pel·lícules que es projectaran als Odeón Multicines seran les que estiguin en cartellera. A més, els socis de l'Espai Petits Kids Club podran obtenir, presentant el carnet, quatre entrades al preu de tres sempre que es tracti de dos adults i dos menors.

Aquestes iniciatives s'emmarquen en la voluntat de l'Espai Gironès d'anar oferint nous serveis als visitants. En aquest cas la idea també és acostar el cinema a les famílies amb propostes adaptades a les seves necessitats.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/62911_-e-ion-decinemaideade-perafamilie-ambnadon-ale-paigirone--1.htm