logo
Imprimir
11-02-2018 | 16:15hs
•BAIX EMPORDà

La disbauxa del Carnaval pren Palamós

Els actes del carnaval 2018 finalitzaran el dimecres 14 de febrer amb l'Enterrament de la Sardina, però el dia anterior, dimarts 13, hi haurà un acte previ amb la "passejada Papal" pels carrers de la vila i el "Judici Sumaríssim" al Mercat

Aquest diumenge es tanca el cap de setmana central del Carnaval de Palamós amb la cercavila matinal a l'avinguda Onze de Setembre encreuament amb Passeig del Mar. A les 17 h, a l'estadi Municipal de Futbol, tindrà lloc el xut d'honor de la Reina en el partit que enfrontarà el Palamós C.F i l'Espanyol B. A partir de les 18h, la Reina i el Carnestoltes visitaran la Llar Municipal de la Gent Gran i, finalment, a les 20h, es tancaran els actes de diumenge amb la tradicional Exhibició de Comparses a la Nau.

Els actes del carnaval 2018 finalitzaran el dimecres 14 de febrer amb l'Enterrament de la Sardina, però el dia anterior, dimarts 13, hi haurà un acte previ amb la "passejada Papal" pels carrers de la vila i el "Judici Sumaríssim" al Mercat. El dimecres a partir de les 17.30 h es farà la sentència i Mort del Carnestoltes al Carrer Cervantes; a les 18.45 h començarà la Processó de Dol; a les 19.30 h la lectura del testament i a partir de les 20 h, la Sardinada popular a l'estenedor de xarxes del port.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/62838_ladi-bauxadelcarnavalprenpalamo--1.htm