logo
Imprimir
23-01-2018 | 14:37hs
•PLA DE L'ESTANY

40 expositors participaran a la 21a Firestoc, la Fira de Rebaixes de Banyoles

Se celebrarà aquest cap de setmana 27 i 28 de gener de 2018 al pavelló de la Draga

Aquest cap de setmana, 27 i 28 de gener, se celebrarà la 21a edició del Firestoc, a Banyoles. Com cada any en el període de rebaixes d'hivern, el pavelló de la Draga s'hi podran trobar tot tipus de productes al millor preu oferts per comerciants de Banyoles i de les comarques gironines. Els visitants podran gaudir, durant aquests dos dies de les 10 del matí a 2/4 de 9 del vespre, de diferents productes i ofertes que ofereixen uns 40 expositors que ocuparan gairebé 60 estands, els mateixos expositors que l'any passat però que ocupen més espais. Els articles principals són els de la moda de vestir però també es podrà trobar calçat, complements, llar, alimentació i esport... Els visitants disposaran d'entrada i aparcament gratuïts, servei de bar i atraccions infantils a l'exterior.

A més, aquest any, qui compri al Firestoc podrà participar en el sorteig d'un premi únic de 500 euros que podrà bescanviar en qualsevol botiga associada a l'Associació Banyoles Comerç i Turisme el dissabte dia 17 de febrer, entre les 10 i la 1 del matí. El premi es donarà en forma de bitllets de diferents imports (1 €, 5€ i 10€) que tindran el seu valor a les botigues associades a Banyoles Comerç i Turisme. Els imports petits que no es puguin pagar exactes i generin canvi, els abonarà la persona premiada en efectiu. A cada establiment es podrà fer una despesa màxima de 100€. Per participar-hi només cal omplir una butlleta i dipositar-la a l'urna situada a l'estand de l'Ajuntament de Banyoles. El sorteig es farà el diumenge 28 de gener a les 8 del vespre a l'estand de l'Ajuntament.

La regidora de Comerç, Consum, Turisme, Fires i Promoció econòmica de Banyoles, Joana Vilà, ha manifestat que "entre les mesures que fa l'Ajuntament de suport al comerç local hi trobem el Firestoc que és un aparador pels diferents establiments que hi participen i un reclam comercial per la ciutat".




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/61175_40expo-itor-participaranala21afire-toclafiraderebaixe-debanyole--2.htm