logo
Imprimir
22-01-2018 | 11:16hs
•+ NOTíCIES

Preestrena a l'Espai Gironès de la comèdia francesa C'est la vie

La projecció es farà dijous 25 de gener als Odeón Multicines i es poden aconseguir invitacions al Punt d'Informació del centre comercial

L'Espai Gironès repartirà invitacions, per assistir a la preestrena de la pel·lícula C'est la vie, una comèdia francesa dels directors d'Intocable (Olivier Nakache i Éric Toledano), que ha estat un gran èxit a França, amb tres milions d'espectadors.

La projecció es durà a terme el dijous 25 de gener a les 20:00h als Odeón Multicines i les invitacions es poden aconseguir fins a les 18:00h del mateix dia presentant tiquets d'una compra mínima de 20 euros. Per cada 20 euros es podran obtenir dues invitacions i es lliuraran fins a un màxim de quatre invitacions per persona. La promoció és vàlida per a compres fetes del 18 al 25 de gener, fins que s'esgotin les entrades.

ESPAI GIRONÈS
Espai Gironès està situat en una zona d'expansió urbanística del municipi de Salt que limita amb Girona i al costat de l'autopista AP-7. L'excepcional ubicació del centre permet que la seva àrea d'influència directa sigui de 400.000 habitants i que pugui generar una afluència de més de 10 milions de visitants a l'any. Disposa de 40.000 metres quadrats de superfície distribuïts en dues plantes on hi ha instal·lats operadors líders com Fnac, Odeón Multicines, Caprabo, Zara, Drim, H&M, Oysho, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear , Springfield, Desigual, Mango, Alain Afflelou i Sportzone, JD Sports, entre d'altres. El centre comercial Espai Gironès compta amb 2.500 places d'aparcament gratuït.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/61036_pree-trenaale-paigirone-delacomediafrance-ace-tlavie-2.htm