logo
Imprimir
21-01-2018 | 16:50hs
•LLEIDA

Dinar de germanor del Centro Galego de Lleida per la 'matanza do porco'

El tinent d’alcalde Rafael Peris ha destacat la tradició i la gastronomia com a activitats que promouen la cohesió i que enriqueixen la cultura de la ciutat

El Centro Galego de Lleida ha organitzat un any més el dinar de germanor amb motiu de la tradicional “matanza do porco”. L’àpat ha aplegat un centenar de comensals i ha tingut com a plats principals productes derivats d’aquest animal. El tinent d’alcalde i regidor del barri de Pardinyes, Rafael Peris, ha compartit amb els socis del centre gallec aquesta celebració i ha felicitat la casa regional per seguir amb les tradicions populars i gastronòmiques, que contribueixen a la cohesió social i que enriqueixen la cultural de la ciutat. Peris ha agraït la participació de l’entitat en diversos actes que durant l’any s’organitzen a la ciutat.

El president del Centro Galego a Lleida, José Terceiro, ha explicat que aquesta, i altres activitats que promou l’entitat, ajuden a difondre i a donar a conèixer la cultura gallega, alhora que formen part del calendari d’activitats de la ciutat.

A l’acte també hi han estat presents els regidors M. Carme Culleré, José Luis Osorio i Dolors López. El dinar s’ha fet al local que el Centro té a Pardinyes.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/61013_dinardegermanordelcentrogalegodelleidaperlamatanzadoporco-1.htm