logo
Imprimir
18-01-2018 | 18:25hs
•ESPORTS

Més de 300 persones participen en la setena edició de la Cursa i Marxa Popular de la Policia Municipal 'Memorial Javi Hernández'

Les aportacions econòmiques solidàries de les persones inscrites es destinaran a Càritas Girona

Aquest matí ha tingut lloc la setena edició de la Cursa i Marxa Popular de la Policia Municipal - Memorial Javi Hernández. La prova ha comptat amb la participació de 312 persones, dividides en les que participaven a la marxa, que ha començat a les 9.30 h, i les que corrien la cursa, que ha començat a les 10 h. A l'acte de lliurament de premis hi han assistit el vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació de l'Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, i l'inspector cap de la Policia Municipal, Joan Jou.

El punt de sortida i arribada ha estat, un any més, el parc de les Ribes del Ter. Els corredors han recorregut la Devesa i la llera del riu durant 5,3 km -en el cas de la marxa- i 7,7 km -en el cas de la cursa-, respectivament. També n'han format part 27 corredors acompanyats de les seves mascotes.

A través de la cursa cada any es dóna suport a una fundació o associació sense ànim de lucre. En aquesta edició, s'han recollit 952'56 euros -rècord històric de recaptació- com a aportacions econòmiques solidàries de les persones participants i de l'organització, que es destinaran íntegrament a Càritas Girona.



 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/60849_me-de300per-one-participenenla-etenaediciodelacur-aimarxapopulardelapoliciamunicipalmemorialjavihernandez-1.htm