logo
Imprimir
16-01-2018 | 16:09hs
•LA GARROTXA

En 15 dies ja s'han inscrit prop de 100 persones a la 1ª Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts

La cursa tindrà lloc el diumenge 18 de març de 2018 a les 10 del matí, sortirà del Club Poliesportiu Santjoanenc i comptarà amb un recorregut total de 6 quilòmetres que es podran fer caminant o corrent

El col·lectiu de veïns/es de Sant Joan les Fonts que s'han unit per organitzar la 1a Cursa de la Dona del municipi, està molt content amb l'acollida que està tenint, ja que amb tan sols quinze dies ja hi ha gairebé 100 inscrits. L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és oferir una matinal solidària que, esdevingui un punt de trobada per tots aquells que vulguin fer esport mentre col·laboren amb Oncolliga. A més, aquesta marxa té com a particularitat que hi poden participar homes i el recorregut no serà exclusivament urbà, sinó que predominaran els camins de terra i paisatges de Sant Joan les Fonts.

La cursa tindrà lloc el diumenge 18 de març de 2018 a les 10 del matí, sortirà del Club Poliesportiu Santjoanenc i comptarà amb un recorregut total de 6 quilòmetres que es podran fer caminant o corrent (i és apta per a tot tipus de participants), també el podran fer les persones amb mobilitat reduïda i si ho necessiten, se'ls hi oferirà un acompanyant. Es tracta d'una cursa solidària i no competitiva.

Les inscripcions es van obrir el passat dia 1 de gener i ja compten amb prop de 100 inscrits, per a tots els que s'inscriguin abans del 5 de març el preu és de 8€ (inclou samarreta, esmorzar i diversos sortejos). A partir del 6 de març el preu serà de 10€ i, per qüestions d'organització no es podrà garantir ni la samarreta ni l'esmorzar.

Com et pots inscriure?

Per internet: a la pàgina web: www.cursadeladonastjoan.wixsite.com/cursadeladonastjoan o www.curses.cat
Presencialment: a l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts i a la Pastisseria El Cacau d'Olot (Plaça Major)

La cursa és 100% solidària i tots els beneficis aniran destinats a Oncolliga. Durant la jornada hi haurà activitats complementaries com ara una sessió de zumba oberta a tothom, esmorzar popular, fotocol i tallada de cabells solidària, entre d'altres.

Facebook: /cursadonasantjoan
Instagram: @cursadonasantjoan
 




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/60587_en15die-ja-hanin-critpropde100per-one-ala1acur-adeladonade-antjoanle-font-.htm