logo
Imprimir
09-01-2018 | 10:48hs
•BAIX EMPORDà

Ultramort, protagonista en 5,5 milions de cupons de l’ONCE

Ultramort protagonitza el cupó de l’ONCE de aquest dimecres dia 10, dintre de la sèrie ‘Mi Pueblo’, dedicada a les localitats amb nom singular. Cinc milions i mig de cupons difondran aquesta localitat gironina per tot l’Estat

La població d'Ultramort es troba concentrada al voltant de l'església i es perllonga amb dos ravals en direcció nord amb el nom del lloc al qual es dirigeixen, Torroella de Montgrí i Figueres. Ultramort tenia un castell situat al nord de la plaça, a la part alta d'un turó de formes suaus. Es tracta del castell de Gleu, conegut popularment com el castell de Finestres.

La sèrie de cupons ‘Mi pueblo’ va començar el passat 6 de febrer, i consta de 91 cupons en els quals apareixen localitats que tenen en el nom alguna peculiaritat o és molt original. D'aquesta sèrie han format part ja entre altres Cariño (La Corunya), Bienservida (Albacete), Dolores (Alacant), Balanegra (Almeria), o Espejo (Àlaba). El cupó d’aquest 9 de gener va estar dedicat a La Pera.

El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga’ de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros.

Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents venedors de l’ONCE. Com sempre, Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE (www.juegosonce.es) i establiments col·laboradors autoritzats.
Link:
https://gironanoticies.com/noticia/59960_ultramortprotagoni-taen55milion-decupon-delonce-2.htm