logo
Imprimir
02-01-2018 | 11:17hs
•LA SELVA

Tot a punt per a la Cavalcada de Reis a Riudellots de la Selva

Els Reis circularan amb carrosses i repartiran caramels sense gluten

Prop d'un centenar de persones formaran part de la comitiva reial que acompanyarà els Tres Reis d'Orient durant la cavalcada a Riudellots de la Selva.

El recorregut començarà a les 19 h des de l'Avinguda Països Catalans fins a l'encreuament de la carretera C-25, per enllaçar amb la Baixada de les Acàcies, el carrer Major i finalitzarà a la plaça de l'Església on tindrà lloc els parlaments dels Reis i la benvinguda per part de l'alcaldessa, Montserrat Roura.

Els Reis circularan amb carrosses i repartiran caramels sense gluten.

Al finalitzar la cavalcada s'oferirà un got de xocolata calenta per a tots els assistents que ho desitgin. Si alguna família ho demana, hi haurà també xocolata sense gluten pels celíacs.

Un any més, si alguna família tingués algun infant malalt que impedís anar a la cavalcada, pot trucar al telèfon de l'Ajuntament 972 47 88 99 fins al mateix dia 5 de gener a les 13 h i la comitiva reial li farà una visita al seu domicili.

L'Ajuntament ha demanat als veïns que a partir de les 6 de la tarda no s'aparquin els vehicles a l'avinguda dels Països Catalans ni al carrer Major, per no dificultar el recorregut de Ses Majestats.

En cas de mal temps, els actes se celebraran al pavelló municipal.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/59498_totapuntperalacavalcadaderei-ariudellot-dela-elva-2.htm