logo
Imprimir
24-12-2017 | 13:54hs
•LA GARROTXA

Es presenta el llibre dels investigadors locals Josep Oliveras i Manel Soler en l'últim acte del desembre Cultural de Sant Joan les Fonts

Els autors han parlat sobre el procés de creació del llibre, el temps de recerca, la trobada amb les persones col·laboradores que han donat un cop de mà en la memòria històrica i la localització dels elements hidràulics

Aquest passat dissabte, dia 23 de desembre, s'ha dut a terme, al Monestir, la presentació del nou llibre dels investigadors locals Josep Oliveras i Manel Soler "La força hidràulica a Sant Joan les Fonts".

L'acte, que ha aplegat més de 300 persones ha començat amb la benvinguda per part de la regidora de Promoció i Turisme, Anna Serra.

Tot seguit el públic ha gaudit d'un recull de cançons tradicionals a càrrec de Laura Plasència i Elisa Planagumà, que han donat pas a la presentació del llibre amb Manel Soler i Josep Oliveras.

Els autors han parlat sobre el procés de creació del llibre, el temps de recerca, la trobada amb les persones col·laboradores que han donat un cop de mà en la memòria històrica i la localització dels elements hidràulics. Han donat les gràcies a l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts i, especialment, a l'alcalde, pel seu suport i col·laboració en tot moment.

Per cloure l'acte, l'alcalde, Joan Espona, ha agraït la tasca duta a terme durant aquests anys pels investigadors, i ha subratllat la il·lusió que li ha fet poder editar aquesta publicació, ja que la idea principal de fer aquest recull va ser precisament un encàrrec que ell mateix havia fet fa un temps als dos autors.

A continuació la música de Laura Plasència i Elisa Planagumà va acompanyar el tancament de l'acte per donar pas a un vernissatge amb productes de Jordi Vilarrasa.

Totes les famílies del municipi assistents a l'acte van ser obsequiats amb un exemplar del llibre.




Link:
https://gironanoticies.com/noticia/58987_e-pre-entaelllibredel-inve-tigador-local-jo-epolivera-imanel-olerenlultimactedelde-embreculturalde-antjoanle-font--2.htm